Според мапа се наоѓаат во близина кај што беше поранешната локација на Бриколаж, само не знам точно да ти кажам од каде се влегува
Јас направив две нарачки на 04.11. Едната стигна на 22.11 а другата ми ја одложиле заради многу нарачки.Нема ни трага ни глас од неа а пишува демек во посебен маил ќе бидам известена....
Кој ги знае, така ми кажа операторот мене. А со овие и ништо чудно и да отидам до таму и да ми кажат не може, како им тргнало..
Јас па мислeв исто да им пишам мејл, ама ко што гледам овде тешко дека ќе ми одговорат Инаку и јас една нарачка имам пратено на 7ми ноември, ми стои дека е во магацин од 1ви декември, а со сиот памет при крај на ноември пуштив и друга и тоа со подароци за Нова Година, ќе бидам среќна до Божиќ ако стигнат.
Мене ми одговорија прилично брзо (за еден ден). Конкретно кај мене проблем беше што не бев сигурна дали сум внела правилна сметка за поврат. Ми побараа дополнителни податоци, проверија и ми потврдија.
Денес ги добив од МикМик, каргото се наоѓа спроти Годи, накај поранешен Бриколаж. Ми кажаа може да се подигне од таму, ќе пробам покасно. Работеле до 9pm. Ќе пишам дали успешно ја подигнав нарачката, па ако ви значи на некој таа опција да имате во предвид.
Завршив до овиe нарачки да им правам онлајн... Дали вие имате разбирање три недели да ги чекате? Исто и Reserved
Стои дека е во магацин. Не оди бадијала. Бев попладнево, не можам да доловам каков хаос е таму. Секако, не сакаа да ја најдат нарачката, а и не верувам дека би се снашол некој во тој хаос.
Бројот денес им функционира, чекав 15мин некој да крени, за на крајот да ми каже дека се чекало 14 работни дена (им велам денес е 15ти ден откако вратив стварите), потоа се правда дека листите за поврат им доаѓале од Полска па не било ништо до нив овде што можеле да средат и да чекам наредна недела
На веб страната на мик мик. Бројот што ти почнува со МК во детали на нарачката го внесуваш во делот track Id на страната на мик мик, така ја следам јас, и кога била дадена на доставувачот или наредниот ден сум ја добила. Веќе 3 пратки добив од кога почна онлине да работат.
Сакам да го споделам моето искуство со онлајн нарачка од Sinsay. Нарачката ја направив на 10.11 и иако беше наведено дека ќе пристигне во периодот од 20-28 ноември, плус неколку дополнителни денови, ја чекав цел месец. Денес конечно пристигна, но работите беа оштетени – фустанот беше искинат, а панталоните со флеки.