Нишо, ја ќе се здебелам сеа за празнициве. Тоа шо ќе стигне-нема да ми се фати. Нишо, ја ќе се здебелам сеа за празнициве. Тоа шо ќе стигне-нема да ми се фати.
Пишете им порака на фб и на инста на Мик мик само така ќе си ја добиете пратката. Мене така само 5 дена ми каснеа. Ми се јавија вчера и им кажав да си обезбедат склад за вратена роба зашто народот е крајно револтиран и нема да ги прима пратките.
https://www.facebook.com/share/14bKCjmBD6/?mibextid=wwXIfr на овој профил ли? Морам да ги збркам цел месец чекам
Јухицаааа! Само што ми пристигна нарачката направена на 11 декември. Значи, ај да искалкулирам: 19 денови. Добро, не е толку лошо, иако може многу подобро. Пошо, нели, од Кина стигнуваат за толку време, во Европа би требало, логично, да е многу побрзо од тоа. Башка и достава се плаќа ако немаш производи над 1700 што не се на попуст. Јас се побунив за 350 денари наплатата за достава дека им е превисока, ми вратија дека ми се заблагодаруваат што сум ги контактирал и дека тоа ќе биде пренесено таму кај што треба да биде.
Мојата нарачка пристигна за повеќе од месец дена. Вратив еден од производите, но уште никој не ме исконтактирал за да дадам податоци за сметка за рефундирање. Ако сте имале искуство со враќање на производи може ли да ми кажете за колку време ве исконтактираа и за колку време ви ги вратија средствата?
Не треба да те исконтактира никој, на самата апликација кога ќе влезеш во нарачката во детали, долу има поврат, одбираш кој продукт го враќаш и на нареден чекор внесуваш сметка.
Срамота навистина. Толку ли се неорганизирани. Чекам пратка од 19 декември а требаше да пристигне на 3/4 јануари. Имам еден куп ствари кои што дел од нив беа новогодишни подароци. Вака како што е тргнато, кај и да е за Василица ќе пристигнат.
Како што ве читам овде, изгледа само јас ја добивам на време До сега 4 пати порачувам и се во рок ми стига, нека закасни ден два најмногу. Ја пратам на страната на мик мик и отприлика знам кога ќе ја добијам.