И јас така сватив ама едно време не беше над 1700 ден. или грешка сум одамна немам порачано о сега се мислам за пак да порачам.
Прееска порачав околу 1200 ми беше сметката, 50 денари достава ми стави. А моментално цениве се супер, така да поеќе се исплаќа производ плус да купиш, од достава да платиш.
Дали Мохито имаат исти доставувачи, тие Мик мик или Милшпед? Од почеток на јануари имам еден фустан нарачано, во следење на пратка пишува два дена подоцна дека е предадено на курир. Еве цел месец без малку помина. Најдов броеви, никој не се јавува. Па уште за ова 300 ден достава. Ако до вторник не стигне не планирам ни да ја подигнам. А ептен го чекав фустанчево, наменски за пригода го нарачав.
Истите се од Мик Мик и јас чекам пратка од Мохито исто доцни,а предходно едно 10 тина пратки на време се сти стасаа... незнам што бидна овој пат
Да се самоцитирам, не прават замена туку го носиш оштетениот продукт и ти ја профаќаат рекламацијата и во наредни 14 дена ги добиваш парите назад на сметка.
Mene me interesira Dali dosega vi stigat isti Kako na slika ?? Dali ste zadovolni mnogu cudno mi e so cenive???
Морам да споделам дека направив нарачка на 03.02 (во понеделникот) од Reserved и денес ми се јавија за достава. Исто, од Mohito направив нарачка на 31.01, рокот за достава беше од 11-24 февруари, а ми ја доставија денес. Еден од куририте рече дека тоа со доцнењето било само тогаш, сега ќе било ок. Се надевам дека ќе испадне така
Еве и јас да споделам од мохито нарачав во понеделникот, пишуваше меѓу 13-24 февруари за достава, вчера ми се јавија, но не бев дома ми рекоа денес ќе ми ја донесат. Да прашам само, ако имам нешто за замена (број) или за враќање, можам во продавница да сменам/вратам ?
Да, мене сабајлето така ми правеше, кога сакав преку карго да ми се прати, па сменав онлине па неможев да платам, па пак пробав после некое време преку карго и тогаш можеше види почекај и за некое време пак пробај.
Се обидувам од вчера да пуштам нарачка не можам и вчера и денес ова ми се појавува. Некоја успеала да пушти денес без проблем?
Прв пат нарачувам од Синсеј. Денес ми стигна нарачката и еден продукт беше оштетен. Откако го вратив во продавницата, девојката таму ми кажа дека она ќе го регистрира повратот на производот, но бројот на трансакциска каде што ќе биде рефундирана сумата треба сама да го внесам во формуларот што ќе го направи. Меѓутоа, на профилот ми го јавува ова затоа што сумата на целата нарачка ја платив во кеш. Не ми е јасен овој дел како би ми вратиле сума физички при испорака?