Zdravo, moeto devojce deneska odelo so dedo i vo sinsay i zela nekoi vencinja i naocare bezveze imame fiskalni dali menuvaat takvi stvari ?
Да, да, на 11 април. Точно после еден месец Сега чекам веќе две недели поврат за друг производ. Тогаш кога им се јавив на телефон беа многу љубезни, кажаа дека се трудат да ја убрзаат процедурата.
Имам нарачано од Синсеј на 13.04, ми пишува дека рок за испорака е 22.04-28.04. Денес се јавив во МикМик ми кажаа дека се на царина. Отприлика колку им треба за да минат царина? Сте имале искуство?
Колку време се чека поврат на средства од синсеј? Повеќе од месец дена чекам, добив одговор ради празниците ке закаснеле со исплата.. наредна недела.. помина и таа недела... Каде да се обратам ??дајте инфо, на тел не креваат ...
Мене многу брзо ми исплатија. По една недела откако вратив во продавница го добив повратот. Да се обратиш во некоја нивна продавница да ги прашаш.
Здраво жени,според вас која Синсеј продавница по моловиве е најснабдена, има најубава роба, не знам дали сте приметиле ама не секоја продавница има исти парчиња, исто е и со Вајкики, споделете ако стр приметиле.