Абе не може месец дена пари да не можат да вратат, денес ќе вртам. Фала ти, ќе звонам денес. Веќе не нарачувам никогаш од Синсеј.
Не, со 5ка на крај е Синсеј. Им пишав на вибер, им се заканив со ујп, и ми рекоа утре ќе имам поврат. Ми се извинија за каснењето. И така прв и последен пат нарачувам од нив.
Ова бројче го сликнав во Синсеј на каса и на тој број мене ми кажаа за повратот од Синсеј (можеби сега смениле нешто). Верувам дека утре ќе ти пуштат. И јас изгубив желба да нарачувам од кај нив.
Zdravo Dali vi gi vratija parite? Jas od 11.04 cekam povrat i se uste nema nisto. Denes pak se javiv i kazaa deka denes kje vrakjale, kasnele od Polska, toa im bese obrazlozenieto. Tolku kilavi i neprofesionalni, ne minse veruva.
Исто, не ми вратија, денес пак се јавив, ми рекоа денес ќе биде еве нема пак денес… утре збонам последна шанса, после во ујп ќе ѓи пријавам.
Дали имаат нешто сменето во врска со времето на достава, оти порачав еднаш но многу време помина дури не стаса, а сакам да порачам од странава оти во продавницата нема многу избор?
Во саботата (10.05) направив порачка, пишува очекуван датум за прием од 15.05-19.05. Па сега ќе видиме. Јас преферирам онлајн бидејќи во мојов град и нема многу избор.
Јас нарачано на 28.04, дава очекуван датум 7 Мај - 12 Мај и еве денес 13.05 сеуште не е дадена ниту на курир.
Нема правила обично еднаш во месецот имаат бесплатна достава. Вчера на страната стоеше часовник што одбројуваше уште колку часа трае бесплатната достава. Бесплатна достава имаа на 9,10,11 и 12 мај.
Kade da reklamiram za isporacan pogresen proizvod? Vo pratkata mi fali eden fustan a isporacana e maska dukserica koja ja nemam naracano. Na smetkata stoi fustanot
Дали имат рок за да ми стигне нарачката? На страната стои 12.05 +- 2-3дена е сега до 15ти ако не ми стигне можам ли нешто да превземам? Или ќе морам да чекам кога ќе стигне тогаш