Sinsay (Синсеј)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Beautiful Dreams, 12 ноември 2022.

1. Elena1i

Elena1i Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2022
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    2.491
    Може вршат замена со фискална сметка.

На ♡☆♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.283
    Пред некое време овде прашував дали вредат патиките од Синсеј, и да скратам, купив, ама покрш патики во живот не сум купила.
    Ајде не беа ич скапи, ама за тие пари од Ваикики или од локални продавничиња од чаршија сум купувала топ.
    Имено, на прво носење, назад кај глуждовите ми направија рани и ми течеше крв, а ич не ми се тесни, баш ми се комотни, ги исперив, крвта излезе, ама останаа жолти линии, плус откако се исушија, и кај прстите се појавија огромни жолти линии, ајде пак ги перев и пак исто. И рачно ги перев и со паста од Лимес ги чистев и во машина ги исперив, и конечно по 3-4 перења се повлечи тоа жолтилото кај прстите кое се појави од нигде никаде.
    Заклучок: Од едно носење нови патики, излезе да ги исперам 4 пати, лудило :whew:
    Синсеј, никад више за патики, хвала лепо:rofl:

На marsilia, eliesaab и LocoCroco им се допаѓа ова.
  3. LocoCroco

LocoCroco Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2025
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    215
    Фала за советов! Од каде купуваш од чаршија патики? не ми текнало таму да проверам до сега

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  4. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.836
    Допаѓања:
    15.730
    Синсеј патиките се да ти се најдат инцидентно за некоја комбинација, а во меѓувреме не ти се фрлаат многу пари. Барем јас така мислам, ама исто знам што на многу им се погодуваат.

За носење асални и по спортските често има патики на попуст, само треба да видиш онлајн на нивните сајтови. Но и тоа не мора да значи. Пример, од едни на адидас бев презадоволна ама на третото носење лом ме направија и тоа само на едната нога, другата ко ништо да не било.

Работата кај патиките е што не можеш од гледање да ги одбереш, треба да носиш и ако ти се посреќи некој модел само од тој да си купуваш. Еве Рибук се многу солидни и лесни. Ама се немам вратено на нив од средно, а богами може и треба.

На Skorpija25 и Rama им се допаѓа ова.
  5. marsilia

marsilia Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2023
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    2.603
    Јас секој пат сум веќе не купувам од тука, но пак ќе се зезнам.
    Имам само една погодена блуза што ја утепав од носење од нив, како се погоди и ја се чудам и едни пижами што ми се погодија. Ама беа купени кога се отвори Sinsay и тогаш како на почеток да имаа некој подобар квалитет.

2 пара пижами се направија топчиња и со изглед како да се стари 3 години за две носења, чорапите по едно носење за во корпа се, цели излитени, ташна што имам земено и таа катастрофа се расипа копчето, рѓоса синџирот.
    Купив најново една суќна, ми се допадна и реков ај за 600 денари можеби ќе се носи цело лето.
    Кое лето, едно носење, се направи со топчиња, со дел излитен и побелен, да не можеш да ја носиш таква и си отиде во канта. Тотално разочарување.
    Џабе фрлени пари, целосно ќе ги избегнувам. Си го пишав за памет да ми биде, пак да не се глупирам да купувам од тука.

Последна измена: 20 јули 2025
    На Rama и eliesaab им се допаѓа ова.
  6. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.585
    Допаѓања:
    14.601
    Безвезе се, не за џабе ги избегнувам и ништо неам земено. За воља на вистината не ми се ни свиѓа ништо.

А има, има луѓе на кои им се погодуваат, не знам само како..
    Па од око се гледа дека не ги бива, ама секој со своето.

На marsilia му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    3.656
    Допаѓања:
    7.580
    Синсеј ми се исплаќа шопингот за ќерка ми, која бар 2 пати месечно си иди со скинати хеланки од градинка, 2-3 пати со флеки кои не излегуваат, ги одраснува алиштата за 3-4 месеци, некогаш и пократко. И стварно нема потреба од којзнае каква марка и луксуз.

За мене сум купила, не дека не, генерално земам за носење по дома, за парите се Ок.

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.283
    Не сум од Скопје, не мислев на Скопската чаршија :) Во Битола имаме локални дуќанчиња каде што се продаваат поефтини а солидни во квалитет патики:lol:
    Сум ги светнала сега се ко снег бели, верувај страв ми е да ги облечам вторпат, да не ќе треба пак да ги перам 4 пати од второ носење, и ко ќе видиш ни за инцидентно не ми се исплаќаат да ги носам, а да ги фрлам жал ми е:D ама ај баш ќе пишам што ќе се случи кога некогаш ќе ги облечам пак:rofl:
    Рибук мислам доста се квалитетни, блиски што купуваат ги носат многу време и се задоволни.
    Јас и од патиките од Ваикики сум задоволна, а од интернет порачувам од Персин и од таму ми се погодувале топ.

На eliesaab и LocoCroco им се допаѓа ова.
  9. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.138
    Допаѓања:
    329.137
    од 6 ти јули чекам нарачка.Ви се десило толку мн да доцни?Рокот беше од 17-23 јули.

На Elena1i му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Elena1i

Elena1i Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2022
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    2.491
    Јас чекам од 10ти јули. Се помести рокот за достава за 5ти август. Досега не сум чекала три недели.

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. marta993

marta993 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2017
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    29.058
    Здраво, дали ја отворија Синсеј продавницата во Капитол мол? Знам дека пишуваше 07.2025 ќе биде отворањето, сепак да проверам :)

12. Anika55

Anika55 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2022
    Пораки:
    4.158
    Допаѓања:
    70.243
    Не :)

13. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.742
    Допаѓања:
    17.705
    Мене па ми се погодуваат од Синсеј и за мене и за деца.
    Првите патики ги утепав од носење згодни се, вторите како шо пишаа горе за комбинации се топ, не се нешто ептен удобни ама кога немам многу за одење ги носам.
    Маици, шорцеви, долна облека ми се погодувало ептен. Од пред 3 години имам папучи, апостолки, купачи, шорц тексас и ова лето ги носам уште.
    За дома ептен убави работи имаат и практични и декоративни. Сега од попустот само за дома нарачував:D

На Skorpija25 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Pinkywinky

Pinkywinky Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2024
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    6
    Колку се наплаќа доставата?прв пат нарачувам а пишува испорака од 300ден.

15. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    3.656
    Допаѓања:
    7.580
    Секогаш има различна политика. Пред некое време зачекав бесплатна достава. Минатата недела ми даде опција бесплатна достава за порачка над 1000 денари (на производи без попуст).

На Pinkywinky му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Маја97

Маја97 Активен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2024
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    5
    Јас опседната станав со sinsay online. Преку 50 нарачки имам направено досега. Драперите им се преубави а и со ништо друго досега не сум имала проблем. Да знаете дека ако направите нов профил за околу 24 саати ви стасуваат на маил 3 кода, еден за бесплатна достава, еден за -20% на цела нарачка и еден за -570ден на цела нарачка. Може сите 3 да се искористат. (не комбинирано туку во посебни нарачки) Јас секоја нарачка правам нов профил за да користам -20% Screenshot_20250804_161852_Gmail.jpg

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Mrs. Lovett

Mrs. Lovett Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2018
    Пораки:
    835
    Допаѓања:
    3.150

Немаат веќе опција да се плати на врата?

18. Маја97

Маја97 Активен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2024
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    5
    Има има, секогаш таа опција ја одбирам јас. Кодовите може да се користат и при онлине плаќања и на плаќање на врата

19. Mrs. Lovett

Mrs. Lovett Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2018
    Пораки:
    835
    Допаѓања:
    3.150
    Знам дека имаше претходно таква опција, не знам зошто овој пат ми дава само со картица. А на Микмик баш и не може да им се верува дека е ја достават пратката.

20. Маја97

Маја97 Активен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2024
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    5
    Не знам стварно зошто така ти дава, јас сабајлево нарачав и одбрав опција плаќање на врата. А и микмик досега сите пратки ми ги достави, некогаш со доцнење кога се големи попусти ама битно стига

На Mrs. Lovett му/ѝ се допаѓа ова.