Ako imas vo poslednata nedela 2 poracano kako stiga, posledno radi magacinot vo romanija mi lasnese okolu mesec i strav mi e da naracuvam pak
Имам нарачка направено на 15ти јули и денес ми ја доставија од микмик. Пред тоа имав нарачано на 5ти јули и ми стаса на 31 јули. Почекав малце повеќе ама и пишуваше дека кога се попусти се продолжува рокот на достава така да очекував да закасни секако. Денешнава што ја нарачав пишува датум за достава 25-27 август бидејќи сеуште трае акцијата. Регуларно ми стасуваат за 10-15 дена.
Не не до толку, на почеток нарачував се од ист профил ама од кога ги воведоа трите кода за попуст си правам нови профили за нарачки
Дечки здраво, знам дека прашањево не е за тука ама Ве молам за хелп Го чекам долго време овој сет од NewYorker https://www.tiktok.com/@tamara_es/video/7469063253906427159 на страната пишуваше coming soon минатата недела ама сега воопшто ги немаат.. Па ме интересира дали некоја од Вас ги начекала во продавница или ги има купено од претходно? Да знам дали се надевам залудно или стварно ќе стигнат..
Дали имате порачувано поголема количина од Синсеј, дали ви стигнало све како што треба во смисла модели, бројчиња? Обично купувам дирек сега сакав да нарачам ме мрзи по гужвиве да барам по растурени рафтови.
И за мене имам порачувано и за дете. Поголема количина во смисла на 5+ или 10+ парчиња. Стасува во ред. До сега еден пар пижами за ќерка ми се има погодено да е на едно место отпарано. И од производите за дома една кутија стаса со гребаници (иверка претпоставувам) и саксија гипсена стаса скршена ама може и во транспорт тоа.
Имам порачувано неколку пати, се било океј до сега, освен еднаш кога меѓу другото нарачав и сет од 2 крпи, а во пратката имаше само една.
Дали имате искуство со неиспорачана пратка ? Од 22 август стои дека треба да ја земе каргото. Ги контактирав рекоа ќе ми стигне меил. Ништо нема, а уште малку ќе биде еден месец како е направена нарачката.
Јас се откажав нема да стигне. Еден месец чекам срамота од нивна страна. Еден период беа многу добри со достава сега повторно многу се чека.