Направив нарачка до продавница, зошто не ми се плаќаше достава а молов ми е на 10мин, со картица се плаќа. Стигаат ли сега нормално нарачкиве или ќе ја чекам 2месеци?
Ne za vakov slucaj no imav refundacija 2 3 pati ednas imav slucaj kade gi nemaa proizvodute vo rok od 3 dena mi vrakaat pari
Zdravo dali znaete od koe kargo e brojcevo +389 70930447 mi se javi vo ponedelnik ne bev doma i se dogovorivme za sreda i od togas me ghostna i mislam deka nema ni da dojdam do mojot sinsay paket. Zvonev mnogu pati na brojcevo nikoj ne kreva..
14дена пројдоа, нарачав за достава до продавница….. ама неколку дена стои дека нарачката е кај курирот и е на пат до продавница ако не дојде за 2недели може ли да си ги побарам средствата назад,?
а кај мене каргото ја зема пред 9дена и уште ја нема доставено…. Нели е премногу, а платено ми е онлајн
Јас еднаш нарачав и цел месец чекав и ми пукна филмот кога дојде нарачката не ја примив. Сега сакам нешто да си нарачам онлајн, се чека ли многу?
Ако МикМик ја врши доставата тие се преспори. Еднаш јас нарачав на 28 или 29ти Август а ја добив на 16ти Септември. Од Кина побрзо стигнуваат ...
вие и брзо сте ја добиле… јас ја нарачав пред 17дена ама кај нив стои секако за медец стигаат…. Само се надевам нема после 1м уште да ја нема