Да ви кажам дека за 3недели стигнаа работите, а пишуваше за 1м. Едниот артикал само е исфлекан малце ама ме мрзи да го враќам
одамна немам нарачано од синсеј он лајн. како иде сега, ако сакаш да вратиш производ? Читам можеш и од некоја продавница да го подигнеш пакетот, не мора дома да ја донесат? колку е доставата знаете? се плаќа на курир или он лајн при нарачка?
Јас пред месец нарачав онлајн, но за да ти ја достават до дуќан мораш да платиш кога ка правиш нарачката и не плаќаш ништо за достава А ако сакаш со курир до дома можеш и на рака, доставата е различно сега пред 5дена направив нова нарачка до дома само 65ден достава ми пишува
ако сакаш да вратиш производ прво правиш поврат на страната, па после го враќаш во продавница, доставата се плаќа зависно од начинот на кој ќе избереш ако плаќаш онлајн со картичка над 800 ден нарачка не се плаќа, ако плаќаш при подигање пак зависи од нарачката - до 1800 мислам им е околу 300 и нешто денари достава, над 1800 е 65 денари достава, им пишува дека доставата до продавница е бесплатна ама целата страна им е за никаде јас не можам да се снајдам како да ја сменам адресата за достава, не дава да смениш начин за плаќање или гледаш нешто идеш бек те враќа скроз на почеток значи да ти се одмили купувањето, а баш штета пошо имаат убави работи и ич не ми се пазари, пошо и плус се чека мн време за достава ама пак некогаш пуштам нарачки. од тему побрзо ми стигаат
Откако пишува дека нарачката е испратена и е креиран налог за превземање отприлика за колку време ја доставуваат? Имам избрано за нарачка до дома.
Дали сте нарачале некогаш да го превземете од продавница? Ви се јавуваат? Го платив онлајн бидејќи така беше бесплатно а со достава доаѓаше колку и палтото.
Нарачка која пишуваше дека треба да стигне меѓу 7-11 ноември веќе смени статус во испратено и имам тракинг, очекувајте ја во следните денови. Демек збрзнале со пратките и не се чека како порано? Баш да видам кога ќе стигне.
Во тој рок ја пишува и мојата нарачка. Брзо ја испраќаат, се чека повеќе откако ќе ја испратат. Ќе видиме дали се подобриле.
Извинете што можеби прашувам нешто што е дискутирано, но никако не можам да направам нарачка. Последен пат нарачав кога се отвори можноста лани за онлајн нарачки. Кликам за да направам нарачка и ми вика дека не се во можност да ја испорачаат нарачката. Што може да е проблемот?
Рано ми е да нарачувам новогодишни тракаташки, ама со оглед на доставата, сега треба да ги нарачам, за да ми стигнат почеток/средина на декември, се надевам. Забрзана ли им е доставата?