Ве молам дали знаете,купен производ од една продавница дали мозе да се смени за друг во друга нивна продавница?Треба да сменам за помал број ама продавницата каде што е купено е далеку,имам друга поблиску..
Јас плаќав он лајн при направената нарачка и немам внесено број на сметка. Вратив едно парче во продавница, укуцав поврат на профилот за кое парче, но не најдов кај да весам сметка, ваљда ја имаат бидејќи нарачката ја платив електронски?!
А дали прават замена во продавница на работи што се нарачани онлајн? Да заменам за друг производ пример.
Немам нарачано онлајн, од продавница директно си купувам. Досега само хеланки, тренерки, чорапи, долна облека неколку пати, патики еднаш и така, добар е Sinsay за basic работи.
Дали можеби некој се јавувал во продавницата во годи што е? Ми треба да прашам за нарачката ама не можам да најдам контакт телефон
И овие па... Ќе нарачам нешто - ќе ми стигне после сто години и ќе се чудам што имам нарачано )))) Битно доставата е скупичка.
За производи платени при достава каква е процедурата за поврат? Да ги однесам во локална продавница производите и одма ги враќаат парите или на сметка?
Производи купени во една продавница можат да се вратат во било која во рок од 30 дена со фискална сметка. Онлајн може да се вратат во продавница и се враќаат средства на трансакциска сметка. Замена за број или друг производ кога се враќа онлајн не постои како опција. За достава подеднакво се чека без разлика дали е во дуќан или на домашна адреса. Добрата страна при селекција за подигање од дуќан е дека не се плаќа достава.