Malku ti e star postov. Da te prasam sepak. Jas napraviv naracka na 1 noemvri, za isporaka pishuva do denes, aber nemaat, plateno e. Kade da gi prijavam? Preteraa.
Dali vi se ima slucheno? Koga se obiduvam da platam samo belo se pojavuva, 3 pati se obidov. I sega mi se vo rezervirani. Inaku prezemanje od prodavnica imam.
па последната од почеток на септември ја добив во ноември и сега сакав да нарачам попустите кога беа нешто за нова година после ми текна дека ќе ми стигне после нова година и бев батали. веќе не нарачувам, освен ако не е нешто да не ми се брза
Јас последно што нарачав со достава во продавница ја донесоа за точно две недели, едно парче вратив во истата продавница а пари на сметка ми пуштија после два дена.
Zdravo dali na nekoj mu stignala narackata napravena kraj na noemvri? Mene mi stigna deka ke docni 2,3 dena. Napravena e na 24ti noemvri. Im pisav na chat, mi kazaa tek od sledna nedela ke bile za dostava spremni. Mislam nema logika da cekam poveke od 1m za dostava..
Кое карго работи со Синсеј? Да им ѕвонам директно на нив бидејќи на следење на пратката ми пишува дека е во дистрибутивниот центар. Исто и мојата нарачка е од 21.11 и сеуште ја чекам ♀️
Бев во штипскиот Сити мол и пазарував во Sinsay. Имам купено 10+ работи и сега, на сметката, гледам дека ми имаат наплатено производ кој го немам купено. Знае ли некој да ме упати како да реагирам? Не сум од Штип, сега треба пак да одам заради ова? Нема да ми се исплати... Има ли некој контакт-број да се јавам во дирекција нешто?
Искрено луди се со доставата. Нарачка направена на 24 сеуште не им била однесена во продавница, ми викаат од понеделник. Мн се чекало на царина, да, да. И за Зара се чека ама за 1 недела ја добив нарачката, а овие за 1 месец не се способни да ја испорачаат
Јас направив нарачка на 4ти декември и денес стаса во магацин гледам, утре на достава. Скоро секогаш така ми стасуваат за 12-15 дена. Сега имаа многу попусти и акции и може некогаш и да се пролонгира рокот за достава
Премногу се чека, стварно. Не знам што е работата, ама скоро па исто како од Тему и Алиекспрес да сум нарачала ги имам чекано. Од Тему дури и побрзо ми стига. А многу поубави работи имаат онлајн, него по продавниците. Барем мене така ми се погодувало.
Дали ви стасаа во дуќан нарачки направени крај на ноември? 23ти односно..стварно го претераа, мали ќе му бидат на детево дури стасаат