Минатиот месец нарачав и за живо чудо во исто време со пратка од Тему пристигнаа,за две недели,во ист ден порачани.Сега чекам скоро месец а веќе е платена,да не беше платена немаше да ја земам воопшто,ова стварно е претерано чекање,требаше на 10 април да стигне,денеска е 24ти..
Да,се спрема во јуни во Скопје,а до крај на годината и во другите градови,треба 20 продавници да отворат,. Информацијата е од моја блиска особа која работи во Пепко во администрација ,се спремаат уште документациски.
Многу е потешко да стигнат пратки од ЕУ како шо е им се магацините во Полска и Романија него ли директно од Кина.. а зошто кој знае..
Во рамстпр мол ќе има огромно Месец ипол чекав... веќе не ми ни требаа облеките за децата се смени сезоната пролет дојде... Затоа онлајн кај нив никогаш
Претходно во помалите градови беше поуредно, сега и таму станува хаос. Во делот посебно кај декорации за дома, хаос, кутии отворени така оставани. Во Скопје веќе одамна не влегувам. Од врата па до каса стандард по под се расфрлано, не е до вработените, до нас купувачите е
Хаос невиден бев неколу пати ништо не се наоѓа, продавачките не редат ли или ние народот сме покварени незнам.... еве онлајн нема ништо се е потрошено... да не знаете што е проб?
Ви се има случено производ во продавница да е поскап отколку онлајн? На страната е 599, во дуќан на етикета 639 беше.
Онлајн може да биде поевтино и ако користиш промотивни кодови можеш да купуваш поевтино. Дали CHAT полето ви работи ? Не функционира кај мене подолго време.
Pepco видов минатата недела има во Капитол молам на втор кат ако не се лажам и баш е големо. Ама незнам кога би се отварал...
Добро што е со онлине нарачкиве? Нарачано ми е уште пред месец дена, абер немаат за достава. Се јавувате во контакт центар за да прашате за испорака? Имав и друга нарачка, ама таа стигна брзо, а покасно беше нарачана
Извини од поодамна ти е мислењево, но на кој број ги доби од Синсеј? Само еден е активен, а на тој не креваат....
Направив нарачка на 27 мај и вчера ја добив. Кога ми се јавија од каргото се зачудив. Мислев некоја грешка е.