Kupiv beli pantaloni od sinsay pred dva dena, ja cuvam fiskalnata,nenoseni so etiketa stojat...no nekako ne mi se dopagjaat.. dali vo sinsay vrakaat pari, kako vo waikiki,zara? Znae nekojj?
Во Рамстор на раат може да се прошета, види и проба нема многу човечиња. Плус облеката не е расфрлана на сите страни.
Скапав шетање низ Битолата и сум пребирлива за алишта. И сфатив дека последни два месеци влегвам во истиот Синсеј Скопје и од таму пазарам и толку. И оти сум сега свесна за то, си се чувам финансиски да си обновам гардероб пошто очигледно исти алишта ми фаќаат очи и не менвам дур не ми здосади.
Гледај, во цела Македонија има Синсеј, само Битола не. Еве му идеја ако не знаат каде следно. Ама тогаш па сите од таму ќе пазарат како од Ваикики и нема да е интересно.
Реално. Ама стварно ко ќе се запнам во еден тип облека морам да го имам во сите бои и нијанси. И сега сум во една фаза кај шо само таму наоѓам на право шо сакам. А Битола нема џабе еднаш неделно излегвам по продавници ништо не наоѓам. Ваикики на трето ќе најдам и то од горе преку оти морам да земам нешто, од потреба. Во маалските ми смета шо постојано продавачките имаат потреба да ми предлагаат работи иако не го барам то и често одбивам.
купив за ќерка ми сандали , 2ро носење се одлепија на здраво од страната, не се ниту извалкани... чувам фискална од пред 7 дена се купени, дали да ги рекламирам, прават замена, враќаат пари, некое искуство?
Дали некој што бил во скоро време во Sinsay во Скопје забелжал дали сеуште има од блузите со Barbie/Gossip Girl натпис?