Zdravo dali sinsay ima sajt ili fb insta stranica na mk kade ima ceni za da se vidi sto e na popust a ne sekoj den namaluvaat pa jas nemozqm sekoj den da odam online da se vidi koga ima popust cena dostapnost.
Во последно време искупував ефтини работи тука, за мене и детето најмногу. Попустиве добро ми дојдоа, не ми се даваат многу пари на облека периодов. Само многу им се несредени продавниците. Јас најчесто одам рано сабајле, да речеме пола саат по отварање и пак нема ред.
Ne e do niv non stop gledam vraboteni kako redat ke zavrsat so redenje nekoj ddoaga se rastura pak haos, i vo garderoba probano i tuka ostaveno tolku nesovesno ...
Дали случајно некој приметил, да не има останато работи од предходна есенско-зимска колекција во синсеј? Обично вака пред сезона знаат да ги стават и старите работи во некој ќош.
И да не се квалитетни ич нема да ми е мака. Не се скапи, се наога поефтини, плус за бебенца што растат многу брзо се исплаќа да се купат. А и материјалот е памучен можеби не е толку дебел памук ама за нешто што ќе се носи недела, две пример за бебе мене ми е супер. Јас си купив од Србија панталони кратки и во однос на тука и таму, таму има поголеми акции. Тука беа 1000 ден таму ги земав за 500 денари.
За бебе за 2000ки се изнакупив еден куп шпикозни.Од најмало 50број до 72ка. Акција неверојатна имаат два или три пара шпикозни за 249 денари што во друга продавниџа едно боди неможеш да го купиш толку пари. Ми се допаѓа што има ептен избор на дезени и секако брзо се одраснјува , досега ми се погодиле не се ни завалани ни олитени
Пред Нова Година си купив фустанче од Синсеј, а за децата маички. Сопругот си купи елече. Имаа акција тој период. Задоволна сум од квалитетот. Не мрдна облеката при перење. Ниту бојата избледе. Имаат убави работи.
Дали го имате сретнато џемперов кај нас? Јас секогаш на српската страна барам што има и после некое време ги носат и кај нас