Dali vo site prodavnici na Sinsay ima ista roba? Vidov nekoi parcinja vo City mall sto gi nemase vo prodavnicata vo Ramstor. Ili moze pak podocna gi dobivaat ?
Џемпер купен за 999 денари после првото перење се рашири скроз, стана 3 броја поголем и ја изгуби формата. Продавницава во Рамстор мол им е многу без врска. Некни бев да разгледам што има, ама истите тренерки, долни и горни им седат со месеци покрај гардеробите, милион палта и капути има, милион хеланки ко од пазар, фармерките истите модели ги вртат со месеци, аксесоари мал милион, шминки скршени и разлетани на сите страни. Јас тргнав кошула или блуза за на работа да купам за жал не најдов ништо. Многу неуредно им е, ама за тоа и купувачите се повеќе виновни.
Како сте задоволни од чантите во Sinsay ? Не се многу скапи. Но дали се квалитетни ? Или лесно се уништуваат ?
Имам една малечка црна купено, безвеза се. Тоа за закопчување на ташната се отвораше одма, не ми беше ни практична, само за 350ден не ми беше гајле што се погоди таква никаква. Колку пари толку музика реално.
Pred nekoj den bev vo Veles… nisto nemase sve prazno… i edni faermirki na taja edna kukla i mu velam na devojceto onie farmerki kaj mozam da gi najdam i me Gleda mene (kao demek kolkava sum) i veli 32 se najmali… rekov 36 mislak bea i taka gleda aaa daaa … rekov Okej moze da gi probam ovie.. aa nee ne smeeme da soblakame… i sako ja Poglednav nisto ne rekov.. tuku sama sebe si velam ko na kuklata prodadeni, ako taka ne soblakas model a bas toj treba na nekoj neznam… jas od zara tommy mango koton calvin Waikiki imam baraji je napraile problem nikoj ni poskapo ni Poeftini prodavnici… oni od sinsay problem bee. Ne podcenuvam niti gledam brend svasta Kupuvam so me bendisuva.. tuku muabetot mi e od site Brendovi BASH Sinsay nemale dozvola