Skopje City Mall

Дискусија во 'Мода и стил' започната од cvetce93, 23 август 2012.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Еве повелете
    opsti-diskusii/market-karfur-t14659/#p1338029

На MissDior му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.981
    Ааа, убав е трговскиот. За ова навистина, убаво, модерно, средено внатре. :)

Влегов во Зара, Бершка, Страдивариус, Пул енд бер и Принчипе. Принчипе намерно го споменувам затоа што ПИЛЕ, ама верувајте, пиле немаше да прелета во него, а цените му беа нормални, џемперчиња по 600 денари, по 900... ме сфаќате, не се астрономски, од 50е+. Повеќето беа преориентирани во гореспоменатите продавници, со тоа што во Зара беше фул, а на каса немаше никој, дупка празно. :D Во Пул енд бер имаше убави каиши, тоа ми падна во око, другото бегло го загледав. Бершка многу добар накит, ланчиња, ташни и чевли. Страдивариус се разлигавив по едни чизми. Во триве продавници имаше луѓе кои и пробуваа, купуваа, ама и цените им беа, па, за нијанса пониски од Зара.

Излишно е да го коментирам Карфур, мислам, сфаќам дека е евтино и сфаќам зошто се купува, ама.... ама сепак многу луѓе. Полни колички со перници, па добро, ќе си купам една, две перници, ама две колички да наполнам со не знам, преку 15 перници.... :?: Исто и не сфаќам зш гужва околу кисело млеко, сирења и слични производи со краток рок на траење, што ќе ти се 10 кисели млека, мислам, нема поента. Друго што приметив, затоа што случајно влегов и во Веро после, е дека Веро, и улиците околу центарот се празни, сите мислам дека беа денес во Карпош 4. :D

ДМ исто влегов, убава продавница, сепак кај градски ѕид ми е најдобра. И кажуваше продавачката дека вчера им ги украле сите тестери на парфемите, мислам, шта речи. Кај сме ние човек нешто да ни отвори ново. :D

А да, 15А рулз. :rofl:

п.с. Фалат внатре клупички и место за седење. Местото е ооооооооогроооооооооомно, малку се загубивме на вториот спрат, немаш ориентација кај одиш, вака како за прва. :D

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  3. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    ^ Дузе, како не те видов бе? Може ти ме бутна крвнички.. ]:)

Искрена ќе бидам, ми го нема тој шмек како Космото во Солун.
    Гадно и пусто. Дефинитивно треба да има клупи за седење.
    Гужвата ќе помине за некоја недела. Луѓето идат повеќе од љубопитство отколку за да купат нешто.
    Како и да е јас сум најсреќното суштество на планетата овие неколку саати.
    Ilustrated Oxford Dictionary со цена 4580 намален на 1200. И да, последен беше. И да, го зедов. :rock:

И секако поздрав до паметните од втори спрат шо изиграваат фотографери.

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  4. AmericanGirl

AmericanGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    8
    Има нешто интересно облека под 1000 ден?

5. ketisk

ketisk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2010
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    148
    Има на форумов некој што работи во Зара?? Ако има нека ми пише во порака ми треба една услуга(информација за производ). Фалааа

6. ice.woman

ice.woman Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    46
    Епа редно беше и јас да го видам молов, и да ви кажам баш сум пријатно изненадена. Модерно средено, по светски стандарди. Ги посетив Bershka, Zara, Stradivarius, Mango, Swarovski, DM, Cosmo, Aldo... Сакав да влезам во Карфур, ама немаше теоретски шански. Луѓево буквално се буткаат за проспект да земат, на една каса по 15 луѓе можда чекаа. Ненормална работа.
    И да ви кажам денес сум си најсреќна, летам. Си купив јакна од Зара, зимска, дебела, таман да ме стопли. Малце беше солена,7000 ден. ама мака ми се запна купи ја па купи ја....Ама преубава е... :D Си купив и парфемче во Космо.Летам од среќа. :) А во Алдо цените се малку соленки, малку повеќе де, ама за таков квалитет вреди. Моиве ми рекоа нареден месец и еден пар чизми. :lol:

7. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Отидов и јас, не на отворањето туку вториот ден. Знаев дека ќе биде лудница, а јас не поднесувам гужви баш најдобро па си почекав. Вчера вечерта беше онака... добро за шетање, можеше да се размине човек без последици. Не бев да купувам, тоа го оставам за некои подобри времиња. Сега можев да си дозволам само еден window shopping. :)

Убав е трговскиот, огромен, што и да посака човек ќе најде тука. Ми се допаѓа ептен, модерно, пространо... Ќе почекам да поминат гужвиве па еден ден ќе отидам онака асално, да проучам се. 8)

Влегов во повеќе продавници, разгледав набрзина што-како има, си бендисав едни патики што не се сеќавам точно во која продавница ги видов, според мене преубави парчиња има во Страдивариус, Пул енд беар-доста прифатливи цени како што видов, а Зара стандардно преценета. |( Ми се допаднаа и чевлите во Алдо, иако во некој друг живот ќе можам да си ги дозволам. :)
    Иако морам да признаам дека најмногу се задржав во Нептун, некако попривлечни ми беа работите таму отколку во продавниците за облека. :lol:

А луѓето што чекаа ред со саати на касите во Карфур не би ги исмејувала во никој случај, ова покажува колку му значи на народов кога има попуст. За некој може не е ништо, а некои луѓе така преживуваат со денови.
    Некако не ми е за смеење тоа, ама ич.

8. ketisk

ketisk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2010
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    148
    Да не ги видел некој чизмиве во Зара??

Прикачени фајлови:

9. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Јас па сакам да прашам, што е фамава околу кината?
    Небаре во градов нема кина, па сега ќути среќа го отворија сити мол.
    Или не ве сваќам за што зборувате или ...

10. Allthatglitters21

Allthatglitters21 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2012
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    288
    Искрено во Алдо најдов и штикли за 3000-4000денари што е ПОефтино за разлика од Шевињон што лупаат цени по 100евра!

11. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.899
    Допаѓања:
    24.171
    Трговскиот премногу ми се допаѓа. Посебно шо си видов милион работи по мој вкус.

Туку ај малце офф...
    Си купив вчера од Бершка во трговскиов две сакоа, арно ама у тоа гужвите јас не се видов убаво, а другарка ми цело време ме убедуваше едно... излезе дека ми се еден број поголеми.
    Класика, дури дома пред огледало се видов.
    |(

Ми беше зборов, следново...

Дали теоретски би ми ги замениле за бројче помало (ја чувам фискалната и етикетите сеуште им стојат) ?

Ме мачи и следново... јас таму на закачалките не видов помало бројче, мислите дека утре би можело да има од магацините извадено други?

:^)

12. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    ^^ па никогаш нема да знаеш ако не пробаш :) мада јас мислам дека нема да ти направат проблем

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.506
    Прашање до феминките кои го посетиле трговскиот: дали е отворена пекарата Специјал? Слушнав дека Бургер Кинг и Доминос не се отворени а ме интересира има ли каде ја се ксне нешто од нога.

14. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    ^ Специјал, Гиро Mамас и тоа до нив со морска храна (името му го заборавив) се отворени. :)

На Shana му/ѝ се допаѓа ова.
  15. honesty

honesty Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    296
    Сосема се согласувам дека го нема тој шмек... според мене осветлувањето е пресилно и не баш пријатно, а плочките се крајно безлични (им фали сјај), имам и други забелешки ама ај да не цепидлачам. И нема шанси да е најголем на балканов. Единствено ако ја бројат и онаа зградата позади што не е доправена и не знам за што служи.

16. marina22mk

marina22mk Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    51
    Бев вчера. Многу убав е трговскиот, само како што кажаа и некои феминки погоре му фалат повеќе клупи. Нозе да ти паднат од шетање. Во Карфур не ни пробав да влезам поради гужвата, ама затоа си се подновив во Бершка. Во план сум да го посетам пак но да намалт малку гужвите.

Вчера кога чекав на каса, имаше една жена пред мене правеше замена и не и направија проблем само и ја побараа фискалната. Така да мислам можеш :)

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  17. darcy

darcy Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    2.177
    Допаѓања:
    5.898
    Најголем на Балканот секако не е (и во Скопје ГТЦ е поголем).
    За шмек, не знам, не очекувам шмек од трговски центар, а во Космос кога бев пред месец дена добив чувство на мало, веројатно бидејќи неделата пред тоа бев во Сердика во Софија :)
    Се на се ми се допадна City Mall, а има приличен ранг на цени, па посено на попуст ќе може добри работи да се најдат по (релативно) пристојни цени.

18. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607

Розафа Sea Food :) имаат преубави фишбургери и се останато од морска храна

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Е нема клупи,за да им седниш во тие за јадење или во кафичите што ги има или ќе ги има. :D А и во другите трговски е вака и има да неможиш да стоиш на нозе после :D

На Dpokahontas и sunfemina им се допаѓа ова.
  20. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.507
    http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... %20SWEATER

feminki aj da ve zamolam koj ke odi denovive vo zara da vidi dali ka ima tunkata(bluza),cenata i na raka kako deluva t.c materijalot kakov e .

mozei preku pp da me izvestite .jas ke idam tek za 10 dena pa me zanima dali uopste ja ima