1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Skopje City Mall

Дискусија во 'Мода и стил' започната од cvetce93, 23 август 2012.

1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Kако се движат цените ви Cпецијал
    ? има гужви? Mногу се вкусни Cпецијал, а не дека и вака се скапи, навистина се ефтини, а многу се вкусни, за разлика од жу-жу,се доста поекономични :)

2. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Има Џамбо во Сити мол?

3. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Нема... :)

Иначе денес пак бев дека ми е блиску и пак беше вака за во Керфур:

На MissDior и MaggieTatum им се допаѓа ова.
  4. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    хахаха аман бе... :D

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.506
    Џамбо нема во Сити.

БеФме денеска фамилијарно, ништо не видов со децата |( Прошетавме покрај излозите и на малечката купив едно фустанче во Зара. Синот не беше расположен за шопинг.... Не ми се допаѓа што има голема разлика во цените од Зара во Грција. Фустанчево во Солун чини 24,99Е тука е 1799 ден. Епа на три парчиња по 300 денари - иљадарче. Плус како што пазарам се одеднаш за девете деца па и за нас по нешто испаѓа преку 120Е, во Грција си земам и тах фри, мислам дека ке си продолжам со шеткање на југ ;) Дишење морски воздух - гратис.
    Сакавме да влеземе во Керфор од љубопитност ама ролетните беа спуштени, имало многу гужва па ке отвореле за еден час.
    Убаво е за промена само имаме уште многу да работиме на себе дури да го достигнеме нивото на Европа....

На Moira му/ѝ се допаѓа ова.
  6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Епа ќе нема затоа што тие што го знаат Принципе од ГТЦ знаат дека е истата продавница со Фиори.
    А Фиори има облека кинеска.
    Облека која уште поефтино ќе ја најдеш и во Шутка и во Еко и слични продавници.
    Јас ептен ама ептен ги хејтам Фиори и Принципе, затоа може таму моја нога да стапне само ако на излог види 70% попуст, зш парчињата не им вредат ич, освен на попуст нели.

Него јас само не отидов уште. Ми ја истрошија тоалетната, ми се плачеше коа ова го дознав. ;(

А и друго сакам да кажам, згрешив кога мислев дека во Певекс и Пренди ќе нема гужва деновиве зш сите се у Сити мол. Оно пуно, крца. Изгледа сите разочарани од цените од молов си отидоа по некое парче за 200-300 денари да си купат.
    Македонче ко у музеј ќе шета у Сити мол, а ќе си пазарува во веќе познатите ни продавници низ градов со ефтини цени.

На crazylady, sparklie, JuLleE и 6 други им се допаѓа ова.
  7. ivanak

ivanak Активен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    13
    Се отвори продавницата на просветно дело во сити мол ??

8. Crucio

Crucio Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    30
    Кафе Терасата отворена ли е?

9. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    Ете и јас конечно бев ;)
    Генерално, трговскиов не ме воодушеви.Ми делува премногу ладно и сувопарно.Можеби со тек на време ќе
    си го добие својот вистински лик...
    Некој погоре спомна, а јас комплетно се согласувам- Зара е за нијанса поскапа одколку во Грција.А, јас обично правам сезонски шопинг и тоа ми е за цела сезона. И да, 5 евра ваму, 10 евра таму- се собира тамам за прошетка покрај море.
    Бершка ја доживеав како комплетно хаотична продавница на сред Шутка. Можеби е само мој личен , моментален впечаток, ама до сега не сум имала такво чувство за овој бренд, а сум видела многу нивни продавници во Европа.
    И за крај, она за што најмногу се радував дека ни доаѓа во Скопје -Nine West.Нивни чевли носам со години и вредат за сите пари и по дизајн и по квалитет.Тие се единствените чевли од 10-12 см. со кои можам да издржам и по 12 часа на работа.
    Е, и тука се разочарав.Многу малку избор, а броеви речиси од ништо немаат.
    Како и да е, убаво што конечно и во нашиот град имаме брендови кои се секојдневие за цела Европа.Убаво е и што имаме уште едно место за прошетки и забава.
    Ви посакувам драги мои феминки повисоки плати и добар шопинг :)

10. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    Хаха ме насмеа сликава.Баш вака е.Ќе го срушат маркетот,ко мислиш без пари даваат.Посебно стариве се тепаат(да не пропуштат нешто "битно") :P

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Serpentina

Serpentina Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    137
    City Mall како да е отворено да работи на неколку дена...од толку гужва мислиш дека или се е џабе внатре или ке го затворат утре па толку крца буквално од луѓе...ццц

12. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Дузи лани истиот фустан во Шутка што беше 900 денари во Фиори беше 1900 (потполно истиот).
    Инаку, да не ми беше Сити молот на 2 минути, ќе чекав 1-2 недели да се расчисти гужвата па дури тогаш ќе идев. И сега чекам да стивне малку гужвата за да си купам некои ситници. Мене ми е мило што ќе имам ДМ маркет во близина, за другото ми е баш сеедно. На кафе ми е најмнило кога си идам во Лептокарија, најмногу ми се допаѓаат кафињата таму. Бевме и на кафе со дечко ми и уште еден пар. Сакавме во АлоАло да седнеме, на терасата горе, ама не пуштаа после 10 да се влезе внате. Ни вика обезбедувањето да влезеш во 5 до 10 можеш ако сакаш цела вечер да останеш, ама после 10 нема влегување. Мене малку глупо ми падна, кафичи има внатре, јадење, плус и од тие надвор што се да ти се иде во вц нема каде да идеш. Ама денес на поминување видов немаше обезбедување на вратите, може го смениле правилото.
    И ајде седнавме, ќе пиеме кафе и нарачува дечко ми капучино со шлаг и келнерот му вика:"Немаме шлаг. Шлаг, тоа пред 20 години беше модерно, сега никој не пие со шлаг". Ми идеше да си станам од масата, и така јас напињав цело време да идеме во Лептокарија на кафе.
    Ах, и за големината... Се ми се чини Ушче во Белград поголем е, или грешам... Сеедно, не ми изгледаше многу голем...

13. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
  14. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122

:D

На babyblond и MissDior им се допаѓа ова.
  15. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    Премногу е гужва,мислиш втора светска војна се спрема па луге за леб чекаат пред керфур.
    Абе се буткаат,пцујат,викаат....језиво
    За неколку артикли за 10-20 ден да чекам редица ма нема шанса-и у кам маркет има доста ниски цени па културно ке си купам без да ме третираат како добиток и некое си обезбедување да ме бутка како стока!!
    Пре надувано

16. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    Јас си купив преубава долна облека, ама тој што ми беше во мислите додека ја пробував за жал , ко и обично што ми се случува, нема да ја види. :devil:
    Си одбрав и едно фустанче, денес ќе одам да си го земам. :)
    Како и да е, и покрај маните што ги набројавте, убаво дојде, не се препознава местово, какво беше пусто порано, сега е толку заживеано, ко друга ми доаѓа населбата. :)

17. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    :D :D

Глетката во City Mall

:envy:

На Name, babyblond, sweet25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Абе тука има ли The Body Shop? :^)

19. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Само што се вратив од Сити Мол,и не сум воодушевена at all ! Мислам,толкави тукраници за во Карфур(Керфур,како и да е) не е можно тоа ! А во Зара,Бершка итн. ги натрупале цените до бесвест.Едно обично маиче-1700 денари.Епа што е многу,многу е.Така да,скоро и да сум разочарана.

20. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Пред малку се вратив од Сити Молов бев со мажот ми и со ќерками ама луѓе како цело Скопје да беше таму многу се цените надувани а робата дефинитивно не вреди ни за пола цена од таа. Зз ќерками гледав јаничка кога што да видам за 7месечно бебе 5400 денари :^) па мислам ало стандардов не ни е ни пола од тоа колку се цените ужас и реков денес бев и никогаш повеќе.