девојки од скопје имам да ве прашам нешто. оваа јакничка од TALLY WEIJL дали ја има во продавницата во сити мол? однапред благодарам http://www.tally-weijl.com/collection/p ... 19584.html
Од она што слушнав можам да кажам, јас не сум била, ама на пр Зара била полупразна уште дента кога почнал попустот, иако претходно си имало нормално роба. Како е на други места не знам, за некои продавници викаат има, ама македонски попуст, односно пишува До -50%, а внатре реално ни 20%.
Јас бев вчера сити мол, леле ужас, такви гужви, не е нормално, во манго внатре 60 луѓе, бершка редици ненормални за пробување, разбирам дека е сега предновогодишно стање, па се шопингува и шета, ама стварно е ужасно..
Женски, има ли нова роба донесено негде... Berska, Zara, Mango, Stradivarius, Pull and Bear и остало?
Абе еден попуст што да ви кажам Се е над 1000ка, тоа прозирните кожули, хеланки и чуда... се надевам ќе го зголемуваат попустот, не иде вака. Боље до Солун ќе отидам. Се е растурено, испокинато, никакво... Во Воман Сикрет нема никаков попуст.
попусти најверојатно после 15ти јануари... вчера на кратко влегов во Зара,имаше ненормална гужва скоро се беше распродадено, а цените не беа нешто со којзнае колкав попуст.
Од Stradivarius си зедов мартинки на попуст 50%. Исто во Pull&Bear имаше симпатични маички за 499ден.
Мимс абе јас си најдов многу работи по пристапни цени. Има панталони и фармерки по 900-1000 денари и во Зара и Бершка и Страдивариус, кошулите во Бершка се 650 денари, во Њујоркер се 450 денари.
Не ми е нешо нај нај.. Многу е голем... нема мн продавници.. а тие што ги има цените им се Убиствени Голем мерак ми праи киното и само заради него идам
А да.. многу е ужасно, не ми се свиѓа ич WC-то.. ко лавиринт е дур да отидеш до таму ке се измочаш пред време недај боже..