Oвде ке прашам незнам дали има посебна тема за синеплекс киното?Dали има старосна граница (за деца) каде можат или неможат да влезат?Zначи пуштаат ли мали деца околу 5 годинки на било кој филм или има тука правила ? Iзгледа не ке можам денес сама на филм ке имам мало лепенче со мене па прашувам дека прв пат идам со дете да не не вратат?
Јас купив пред 1 месец бели старки, класичен низок модел, 2800 ми се чини. Имаше некои високи со принт, од претходни колекции, околу 1500 исто така.
Имам прашање за паркингот, тој што е од трговскиот, бесплатен е сигурно? Ма да денес е вторник нема да има толку гужва ама да не се паркирам кај зградите или кај болницата, имам резервации за во кино, па вајда со тоа и ми следува паркинг бесплатно? Некој што бил да ми каже ако може, благодарам
Ние пошто не сме од Скопје, доаѓаме на контрола со превоз, а бидејќи трговскиот ни е во близина кадешто одиме на д-р пешачиме, ама скоро бевме со нашата кола и се паркиравме знам дека ништо не ни наплатија.
Фала ви за експресните одоговори Јас сум ептен тапа за паркирање, и последен пат кога бев ми беше страв да не ми наплатат, а пари за паркинг не давам, скржава сум за тоа, и се утпеав вртејќи додека да најдам паркинг место, додека да се пикнав кај лептокарија на улиците ужас. Овде како така ќе најдам сигурно побрзо и полесно ќе ми биде за паркирање.
Работно време Понеделник - Недела Продавници, детски центар и брза храна 10:00 – 22:00 Кино, боулинг и ресторани 10:00 – 00:00/01:00 Хипермаркет 08:00 – 22:00 Кафулиња 08:00 – 00:00/01:00