хихи читам прилично негативни коментари , али не ми е ни чудно тоа е тоа кај нас, неможеме ни да споредиме со попустите во др држави
Леле Росонерка бравооо ! Се погоди!!!!!! Алал да ти е. Се согласувам со гужвата, навистина треба да скокаш штикли, блузи, патики, фармерки, маички... Урнебес е. Организираност 0. Срамота!!!!!!!!!!!!!!! Јас бев во понеделникот, и само нозите ме заболеа ништо друго. Од попуст нема ни п. Глупости една кошула никаква се растегнала распарталена извалкана измачкана гледам цена 2999 денари. Божеее, помагај. Стварно се прецениле Скопјани!
до кога ке трае попустот? и вреди ли да се оди?да не се влечкам од Куманово до Скопје само за маички од 200 ден.кои што ги има и тука Какви се цените на фустанчиња,штикли,бикини....?
Ке кажам нешто за попустите и за гратис (добивање ).Мојата теорија за гратис важи вака ; -Се што е гратис можеби нечини па го даваат така ради реда или пак е премногу добро што сите го посакуваат а го добиваат во толку мала количина колку да се излаже човек па да го претплати после тоа .Гратис от не би бил гратис доколку не е и однапрет платен или пак толку невреден што ке помине незабележан да е даден и така ...
Coincidence or not? http://www.youtube.com/watch?v=kfVsfOSbJY0 A најсмешно од се вчера ми беше, пред секоја продваница висеа напнати машки особи, кои гледаат на часовник, туфкаа во место со тон ќеси на нив Пред секојам, аба буквално секоја беше истата ситуација.
Искрено се разочарав од вчера што бев..Демек некој "шопинг евент" бла,бла...Ќе имало попусти..кои попусти бре ? Смешки живи.Како што кажа Hipster попуст-да ама на некои работи на кои претходната цена им била 7000 а сега демек спуштени на 3-4000 и тоа им е нив усвари попустот де. И да сите девојки облечени,натуфкани мислиш за кој знае каде се спремале...А гужваа,не се дишеше...Значи пред гардеробите буквално редици,редици..Епа јакиот попуст..мхм, ''големиот евент''
Има ли сега во Сити мол попусти некои нови? Или кога се очекува да почнат? Бев пред некои недела дена си најдов некои работи но ми фалат уште, имаше некои доста скапи а не вредат толку, не сум од Скопје па затоа прашувам не ми се скита за без врска. А да, каде да најдам убави кратки шорцеви, тексасни?
Зара,зара......И сега гледам во Зара никој не влегува Па ни јас ! Во Белград сум била во Зара и сум се изнакупувала...но тука? Нема шанси. За мои години и по мој стил,најмногу ми се New Yorker,Terranova,Stradivarius и Tally Weijl,на кој многу му се израдував Pull and Bear има многу убави алишта,но не знам,некако не ми прилега на мене.
Јас сакам да прашам каква е ситуацијата во Tally Weijl? Во продавницата во Грција имаа голем избор на фармерки со висок струк, сега ме интересира дали и кај нас е така бидејќи одамна не сум била, а и цена ако сте заприметиле
Девојки пред 2 недели бев и видов фармерки од Stradivarius ептен м исе свиѓаа со повисок стук се малце не ептен и беа 899 денари и си викам немам пари ај за една недела ке ги купам ако има уште и завчера идам и викам ај да пробам кога гледам 650 денари одма си купив и преубаво ми стојат
Бев во DOCA во сити мол имаше попуст си купив една виолетова чанта и исти такви штикли за да ми се комплетираат се на се 6000 ме чинеше отприлика
Луѓе, останав без ни еден пар кратки фармерски пантолончиња! Утре мора да си купам, нно не знма каде има убави зашто немам време многу за гледање, само во неколку конкретни бутици, па која била во скоро време нека кажува каде има и колку чинат отприлика? Сакам тексасни, кратки може малку искинати да бидат напред. Фала
Можеби ќе им текне и на овие еден `Гараж` сеал да направат .... али како што стигнале лека полека есенски колкции , и се друго речиси е повлечено ...тешко да ќе.