Бев вчера и денес пак,има доста работи по 69 ден. колку што видов...ама не разгледував,незнам што и како има. Важно има,оди види си.
Тоа 69 ден во NEW Y. си беше и пред тоа ... А реално попуст и немаше кој знае каков особено што баш во тие продавници каде постојано е најголемниот промет , и оние `најприступачни` за народ- така речено BERSHKA, PULL AN B. ....ZARA ... ни попуст ни бакрачи . Јас си земав трнерки со цели 20%
Од 69 денари во Њујоркер има само некои летни тенки блузички/рамбовки ништо посебно, а и се е разграбано само оние неубави се останати
Ја вчера бев набрзинка,во caliope се исти цените, имаше нешто намаление на нешто летно маички по 100, 150, и во newyorker влегов, ама не ми фати ништо око, и не го видов ова по 69 Денес пак ќе идам, мерак ми е да се шетам така, може нешто ефтинко ќе најдам
Луѓе го отворија ли ова LC Waikiki во Сити Мол, пошто јас кога бев пред 2 недели не го забележав, на кој спрат треба да се наоѓа, пошто гледам на фб имаат ставено дека имаат продавница во Сити Мол Бил некој, какви им се цени? Го разгледував нивниот сајт цените не им се многу високи. ЕДИТ сега видов во текот на октомври ќе ја отворат, ќе биде на први кат. http://fashionel.mk/48678/waikiki-povtorno-vo-skopje/
Вчера се отвори LC Waikkiki во Молов.Бил некој во продавницава да каже како е со цени и каква гардероба имаат. Викаат демек била најефтина продавница во цел Сити Мол....
Убави работи има, по мој вкус. Има фармерки кои се само 70% памук, околу 1300 денари ама со нормален струк, не се со низок. Има убави кошули околу 900 денари, карирани и струкирани не се некое ѓубре како по другиве продавници. Не е нешто посебно, ама ок е и не е многу скапо како во зара.
Понеделник – Недела Продавници, детски центар и брза храна: 10.00 – 22.00 Кино, боулинг и ресторани: 10.00 – 00.00/01.00 Хипермаркет: 08.00 – 22.00 Кафулиња: 08.00 – 00.00/01.00 Ова ви е и за празник и за делник. Значи работи СЕКОЈ ДЕН без исклучок.
Незнам дали е за тука прашањево но ме интересира дали во Skopje City Mall има фото студио. Итно ми е.