Знаете ли до кога работи Cineplex пошто сакаме да идеме со дечко ми а овде каде што гледам,ми дава филмови до 25ти декември... Дали работи до тогаш или до тогаш е направен распоредот на филмови? А гледам секој ден истите се... Ова се,гледав на интернет.
До тогаш е направен распоредот...И јас и другарка ми претходниот викенд бевме на кино и баравме на интернет филмови,па кога отидовме таму имаше и други понудено.Најубаво е таму да си идеш и да го видиш репертоарот на филмови.
дали има фен фигара во Carrefour би сакала да знам од прилика која им е цената....па со оглед на тоа дека е евтин,мислев да не се поевтини таму таквите работи
Феминки што е муабетов дека во City mall имало случаеви на шуга. На една ФБ страна коментираат. Знаете ли нешто или некоја пропаганда е во прашање.
Какви се цените во LC Waikiki (не на попуст)? (пошто на сајтот што ги гледам цените многу нормални, па дури и ниски ми изгледаат) И дали е добро снабдено (од облека, до чевли, ташни, детска облека)?
Беше некој во P.S.Fashion за време на попустот?Како беше? Зборувам за оној сите ташни на 80% попуст , на 15 минути.
Има нова колекција уште пред неколку недели, а цените стандард - изгор скапо. Јас му се намерачив на едно фино фустанче, ќе чекам попуст.