Не сум знаела дека е толку тешко да пишеш на Google LCWaikiki. Ама сепак повели: http://www.lcwaikiki.com/
Ми треба информација дали горе игротеката детска функционира се`уште, и доколку работи колку пари е влезна карта за саат ипол/два?
А може ти да не се праиш паметна? Да можев да ја најдам МАКЕДОНСКАТА ОФИЦИЈАЛНА СТРАНА немаше тука да пишам. Но сепак фала за бескорисниов линк
Има сеуште попусти на зимските колекции? Јас никако да најдам време да отидам, а сакав чизми да си купам.
На Холидеј Ин поминуваат 50, 57 и 16, а тие не одат во тој правец. Нека ме поправи некој ако грешам. Фати 2ка од претходната станица, таа кај Мавровка што е. Таа оди до Сити Мол.
Да снабдено им е, и имаш доста избор. Пристапни се цените мене не ми е скапо, напротив има се за секој член од семејтвото да се облече. Има од чевли(возрасни,деца), ташни до кошули блузи исто за возрасни и деца. Ташните од 900 па до 1200/1300ден се. Кошули од 600 денари ако се на попуст можеш да најдеш. Има убави фустанчиња, еспадрили и се по пристапни цени. За разлика пр од Бершка и Зара е многу поефтино. Се надевам дека од прилика ти доловив слика.
На Холидеј Ин поминуваат 50, 57 и 16, а тие не одат во тој правец. Нека ме поправи некој ако грешам. Фати 2ка од претходната станица, таа кај Мавровка што е. Таа оди до Сити Мол. [/quote] ...или пак во центар кај Градска болница фати 4, 7, 15, или 22.[/quote] А од Бит Пазар оди 19ка. [/quote] Ви благодарам многу девојки
...или пак во центар кај Градска болница фати 4, 7, 15, или 22.[/quote] А од Бит Пазар оди 19ка. [/quote] Ви благодарам многу девојки [/quote] Можеш од Рекорд со 22,24 и од Мавровка имаш 2,19,12
Ви благодарам многу девојки [/quote] Можеш од Рекорд со 22,24 и од Мавровка имаш 2,19,12[/quote] [/quote] Не ја заборавајте 59ка! Таа поминува и покрај Холидеј Ин, и последна и е Сити Мол. Само штета што е ретка.
Да не знаете како се вика тоа малечкото како штандче на втори спрат после скалите... Има сваровски накит.