Еве нешто во Бершка 879ден http://www.bershka.com/mk/en/woman/...ma-dress-3-4-sleeve-c1132039p4399012c964.html
Каде да најдам интересни маски низ сити мол за ајфон 6 плус? Одам наредниот викенд во Скопје па сакам да си купам, но еве ако имате видено некаде ве молам кажете ми. Фала
200 денари. Само во вторник е поефтина 150 денари, а петок, сабота, недела и празници по 230. За 3D да не ви ги кажувам цените, претеруваат многу!
За денес имаат најавено големи попусти во повеќе продавници , Black Friday Sales.. Планирам да одам покасно,ако била некоја од вас ,кажете дали вреди тој попуст?
Немој. Ќе изгубиш само време и нерви во сета таа гужва. Извадиле 5-6 парталчиња од летна гардероба и еве ДО 70%. Не вреди за оваа глупост.
Како секоја година, кај нас ова е смешка, не се ни трудите да одите. Ќе и качат цените до плафон како на Garage sale и после као ќе ги спуштат. Абе ајде срамота
Има на пр.на едно место од цел дуќан означена гардероба која е на попуст ( и се на попуст зошто бев во понеделникот конкретно во Бершка и едно сако кое беше скоро 2000 сега имаше 30% попуст). Од нептун гледав дека купуваат многу бела техника и ситни домаќ.апарати.
ништо нема се разочарав, се што ми се свиѓаше и претходно си ја има истата цена само на некои по летни ствари да не релам парталчиња имаше...се на се тапа неможеме да се споредиме со земјиве кои навистина имаат black friday, ова кај нас е колку да се дигне фама да се напраи гужва и ќе си бендисаш нешто нормално ќе си го купиш, а сиг после 10дек.ќе има поголем попуст...така да на кој не му се брза ќе си почекаме
Женски да не знае некоја од вас од прилика кога започнува зимската распродажба во Сити Мол ? После нова година во јануари ли е ?