Skopje City Mall

Дискусија во 'Мода и стил' започната од cvetce93, 23 август 2012.

1. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Да, секогаш работат од 10 до 22 часот. Секој ден и сите празници.

2. Bojana.20

Bojana.20 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2014
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    77
    ќе ви бидам многу благодарна ако ќе ми кажете кога ќе има голем попуст??

3. ivancekitty

ivancekitty Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    6.539
    Да работат секој ден од 10 до 22часот

На mia993 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Некаде крајот на јануари-почеток на февруари. Инаку попустите почнуваат и пред Нова Година меѓутоа најголемите ликвидации се пред крај на сезона.

На mia993 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ivancekitty

ivancekitty Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    6.539
    На rainbowec, crimson, Sexybaby86 и 6 други им се допаѓа ова.
  6. rainbowec

rainbowec Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.014
    Допаѓања:
    6.827
    На joy1 и ivancekitty им се допаѓа ова.
  7. Annabel Lee

Annabel Lee Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    124
    Дали некој знае колку пари се овие чизми во Tally Weijl?

8. xexo

xexo Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    22
    Луѓе да не знаете колку чини славење на роденден во Bo Bowling? Итно ми е :)

9. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.499
    Сакам утре да идам до сити мол.Има ли доста раб на попуст и како е со гужва?
    Најмногу ме интресира зара,котон и бершка.

10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Дали некој бил во ДМ во Сити Мол имали од аура глитер златен?

11. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    Јас бев вчера и да, има попусти, посебно во бершка. Ама лудница е, цела Македонија и Косово се таму, се чека по 15 минути само за да пробаш нешто, буквално се удираш во луѓе додека разгледуваш, нема кај да се помине, јас не можам така да купувам. Би ти порачала да одиш сабајле, додека нема уште гужва.

Последна измена: 28 декември 2014
    На joy1 и mirandaa им се допаѓа ова.
  12. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.757
    Да,се сложувам со Кримсон претерана гужва има, толку се возбудил народот божем бесплатно им се дели.Расфрлани алишта на под ,помешани,не се знае што каде им стои.
    Јас само што се вратив од таму.Не влегував во сите продавници само во оние во кои најчесто купувам (Бершка,Страдивариус,Зара,Пул&Беар,Њу Јоркер,Women 'secret,Ltb ).И конкретно за овие продавници можам да ти кажам дека имаат убав попуст,но повеќето им останале не толку убави работи(некои тенки маички,џемпери со извлечени жици,затоа што народов ко стока е незнае ни како да проба нешто,а да не го оштети..).Но секако може да се најде и од поубавите работи што им останале,а се на убав попуст.Но многу мал избор на броеви има.Убави фармерки,кошули,јакни,фустанчиња,панталони,кожни јакни,бунди,крзнени елеци...

Јас едвај чекам ова све да се расчисти и да донесат нови колекции.:inlove:Овие колекции сега више ми станаа досадни,си купив све што ми се свиѓаше и сега кога и да одам све едно исто гледам и ќе докупам уште по нешто ете што ќе ми фати око или пак ништо.
    И сега донеле нови колекции да,но мн малку.:smirk:

На Candid и joy1 им се допаѓа ова.
  13. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.499
    Ех тоа што најмногу го мразам е турканицата мегу жените при вакви попусти.Јас видов плетен бел фустан во бершка од новата колекција.И најмногу ради него би идела плус чизми на попуст ако начекам до глужд.

На Candid и mirandaa им се допаѓа ова.
  14. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Нели треба да има попусти после 1ви? :(

15. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.757
    И пред Нова Година секогаш има,но најголемите попусти следуваат после НГ.Но не ми се верува дека тогаш ќе останат убавите парчиња,повеќе ќе бидат некои летни работи што им останале или пак понекое парче по еден број што им останало и сл.Така барем лани беше..И сега нема кој знае што.Повеќе им останале или премали бројчиња или преголеми,или по нешто фалично(од што го оштетиле купувачите при пробување),маички обични и сл.Но може да се најдат и убави парчиња ако убаво се прошета и разгледа.Пример има избор голем на јакни,капути,крзна,фармерки,кошулчиња,фустани.. :)Кој сеуште не купил и не се опремил за престојнава зима ете му прилика.

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  16. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.989
    Допаѓања:
    108.501
    Леле денес кaкo сум се изнервирaлa вo супермaркетoт Кaрфур жити се кaжете кaде дa ги пријaвaм !!

Нa штaндoт Лoреaл ги гледaв пудрите и ги пoдoтвoрaв oд пoзaди тие ливчињaтa дa гo прoчитaм сoстaвoт и секaкo пaк гo зaтвoрив. Ми дoaѓa тaa oбезбедувaњетo и ми викa дрскo мислиш ќе ме кoле - бидејќи искинaвте бaр кoд знaете декa нaпрaвивте кривичнo делo??? И јaс се зaчудив и и викaм извинете не сум знaелa. Ми викa зaштo гo стoривте тoa кaде гo фрливте ливчетo?? Викaм не гo фрлив никaде еве гo нa пудрaтa сaкaв дa прoчитaм штo сoдржи и ми јa земa ид рaкa јa oстaви и си oтиде. Имaaт ли пaмет штo прaвaт aкo не смее дa се oтвaрa некa пишaт некaде aмa не скинaв никaкoв бaркoд туку сaмo сaкaв дa јa прoчитaм сoдржинaтa нa пудрaтa. И јaс зa жaл не сум тaквa дa се рaспрaвaм туку и рекoв извинете не сум знaелa , aмa кaкo и дa е веќе нoгa не ми стaпнувa тaму

На lovelife му/ѝ се допаѓа ова.
  17. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    Мене во Сити мол еднаш ми дојде обезбедување затоа што се сликав. :D

На lovelife и koritsaki им се допаѓа ова.
  18. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Па уште они очекуваат ние да се однесуваме по некои си не знам какви стандарди.Можеби е дтварно трговски центар и маркет со странски брендови што ги немало кај нас ама немаат ни с од некакви стандарди.Немојте да купувате бе шминки од маркетот.Тебе ти се изнавикала таа зашто не и бил денот за глупост а на тие што се шминкаат со производите и ги враќаат на нив не!Во бершка страдивариус...поише имаш шанси зараза да фатиш ако пробаш некое парче облека а не да се пофалиш декс си си купил нешто.Попуст има и сите алишта на земја.Не знаат да се справат со малце повеќе народ ако има во продавница!

19. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    И мене ми изгледа дека кој стигне отвора таму, никогаш не купувам шминки од маркетот. Сите производи им се испоотворани, исчепкани, ми личи страшно многу нехигиенски.
    А за тоа со хаосот низ продавници да не зборувам. Може да те искараат ако чепнеш нешто од куклите, што е сосема океј, ама што е со сите испомешани и расфрлани работи по полиците за време на попусти, хаос.

На lovelife му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Малку се разочарав од Suiteblanco. Најдов 6-7 парчиња кои ми се свиѓаа на веб страната, но ништо од тоа во продавницата. Ретко се водам по она што го гледам на интернет, но алиштата на веб страните на Bershka, Pull&Bear и Stradivarius редовно ги има и во продавниците во SCM, па мислев дека и со овој бренд ќе биде така. Да додадам дека и добар дел од цените на веб страната немаат врска со цените во реалноста. Се надевам ќе се покажат со попустов оти досега слабо, не ми оставија некој впечаток. Да напоменам дека во продавницата истовремено имаат 5 продавачки, често повеќе отколку муштерии :drunk: