Skopje City Mall

Дискусија во 'Мода и стил' започната од cvetce93, 23 август 2012.

1. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Мене во гтц во ДМ ми дојде обезбедување затоа што го отворив карминот значи тестер беше и тој се дере несмееш да отвораш кармини тие не се тестери , му викам како не кога скоро потрошен е и си продолжи дрско типот му се извинав и си заминав и веќе не влегувам таму

2. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.741
    Допаѓања:
    6.738
    Ќе има ли поголеми попусти во февруари? Сега не сакам да одам зошто ве читам се било разграбано од попустот, а новите колекции сигурно се со ненормални цени. Инаку, баш се израдував што се отвори повторно Суите Бланко, имаше интересни работи порано. :)

3. TheSecret

TheSecret Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    5.007
    Допаѓања:
    9.469
    Хаха кривично дело?! Па тој знае ли бе што е кривично дело. Колку ме нервираат такви типчиња од обезбедување што се ззамислуваат дека се од ЦИА или незнам што а завршиле средно семкарско , сите знаеме како се зема лиценца за обезбедување. Па уште ти се понашаат по продавнициве :muscle:

На Bufi му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
    Има и семејна картичка,ја ја користам,ако имате дете земете ја пошо и за вас ќе има попуст

5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
    Дали сте приметиле дека во ССМ во сабота е затка??Алишта расфрлани,луѓе од други земји доаѓаат мислиш ова е дел од кулите близначки или пак на Ментхетен се наоѓа. :3 Иначе молот е топ али гужва има ненормално.Па на Black Friday во САД е попуст бре брате а не ко овде(иако си купив Timberland чизми од 8000 и нешо на 6900 :) )Али за гужвата...уфф неќам да идам у сити мол,бактерии се шират...УЖАС а и ннз кој имаше пишано,али стварно народов ко стока е.паднала маица,па крени ја нема рацете да то се скршат.во теранова имаше попуст и маиците беа на куп стаени но здиплени,дојдоа мн.луѓе и тоа стана ко на бит пазар.... Лошооо

На crimson му/ѝ се допаѓа ова.
  6. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    Затоа јас обично одам во некој рандом работен ден, и тоа по можност, ако сум слободна, сабајле.
    Сабота не се поминува :)

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.499
    Се разочарав денес од манго.Се што бендисав од новата колекција на нет ,немаа ништо во дуќан.Се стара колекција беше.

На ivancekitty му/ѝ се допаѓа ова.
  8. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    Даааа исто и јас :(
    Ама има добар попуст на старата колекција барем. :)

Инаку прашав за новата колекција, и ми рекоа дека им стигнале работите ама деновиве треба да ги извадат во дуќан :)

На ivancekitty и joy1 им се допаѓа ова.
  9. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.499
    image.jpg

image.jpg

Ако видиш нешто од ова пиши :)

10. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    @joy1 првово фустанче е од нова колекција? Јас имам исто пред две години купено, за 1500 денари на попуст. Сум приметила дека и лани ги имаше истите, а исто иоваа година само шарени беа горниот дел во една боја, долниот во друга. Инаку се буквално исти како ова на сликата. Да знаеш подобро да чекаш на попуст одколку да го платиш скапо. Јас во Манго ви Сити Мол никогаш ништо неможам да си најдам, додека во ГТЦ е друга приказна, незнам зашто така, и ГТЦ е поснабдено, најверојатно повеќе промет имаат во Сити Мол.

Вчера бев во Сити Мол со надеж дека ќе има попуст како што треба, уште поголем од оној пред Нова Година ама се разочарав. Во сите бутици веќе имаат нови колекции со соленки цени, а она што е останато од пред Нова Година уште си е со истите цени, дури едни сакоа во Страдивариус кои беа на попуст 1400денари, беа ставени како нова колекција со цена од 2500 :x
    Џемпер испод 1000ка е видов никаде. Само на фармерки и панталони имаше добар попуст од 500 до 1000 денари.
    Секаде низ Европа од 15ти Јануари почнуваат големи попусти кај нас веќе нова колекција стигнато т.е. старата претворена во нова колекција, а на попуст се летните маички и фустанчиња кои им останале. |( Џабе потрошено време.

На LaraSolare, Mimi123, Candid и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    И јас бев денес во Манго, зошто и јас мислев дека им е веќе донесена новата колекција, ама очигледно се излажав. Истите работи стојат веќе 2 месеци, на памет ги научив. Немаше никаков избор, и се согласувам дека Манго во ГТЦ е трипати поснабдено од Сити Мол.
    Истите работи се и во Зара уште од пред Нова Година, не видов дел со нова колекција.
    Во Pull&Bear има сега уште поголем попуст. Си земав едни flatforms патичиња, минатата недела кога ги гледав беа намалени на 1390, а денес ги земав за 999. Имаат и нова колекција, ама само мал дел. Убави фармерки имаше од новата колекција, 1.390 ден, стандардна цена за нив, а со оглед на тоа што се нова колекција, не мислам дека се скапи. Им ги обожавам фармерките, сите до сега ми се погодиле ептен и многу им се квалитетни (ама зборувам за фармерките, не за оние jeggings фармерки што ги имаат).
    Во Страдивариус иста приказна како Манго и Зара, истите работи на попуст, ама имаат и нова колекција, имаше преубави мантилчиња за 1.990 (од новата колекција). А за сакоата од минатата колекција што ги ставиле како нова, no comment. Лично не ги забележав, ама го имам истово забележано во Зара лани со едни панталони. Не знам кого лажат.
    Во Том Тејлор забележав голем попуст, не знам од кога трае зошто немам влезено таму со месеци, ама си купив сукња за 1.200 денари (и нешто ситно). Особено голем попуст имаше на зимските јакни и капути, а попустот им е на целата зимска колекција, значи на се'.
    Го поштувам попустот во Тимберленд, 40%, што не е за занемарување воопшто.

Последна измена: 17 јануари 2015
  12. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    1.591
    За Страдивариус и јас имав приметено летоска дека така направија. Меркав едни блузички цело време ама ми беа скапечки и на попуст, и викам ќе видам ептен на крај на сезона мора да попадне цената. И таман да им падне, тие си ги префрилија на друг рафт, и ајт нова колекција... Јас мислам дека за ова и казна треба да има, ама кој да пријави во пазарен инспекторат. За манго не сум приметила.

13. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    48.840
    Конретно за Манго 2-3 години уназат определана облека секоја сезона ја вадат.Дали им е останата или постојано носат еден ист модел не знам .Конкретно горното бело фустанче го има таму од пред 3 години и ја се токмам секое зимо да го купам ама никако да му дојде редот,џемперињата што им се на раскопчување по 800 денари секоја година ги носат потполно истите модели и бои (знам затоа што имам неколку купено во текот овие години),исто така обичните џемперчиња што се без кочиња секое зимо ги вадат,плетените туники исто секоја година и фармерките истите модели по исти цени секоја година,едни едноставни блузи со 3/4 ракави и гол грб по 990ден исто со години ги гледам.

Разлика имам вооечно само во фустанчињата со принтови што им се ,кошулите,маички на кратки ракави така знаат да извадат нешто поразлично.Друго се исто секоја година носат.

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Манго да, и една кошула што ја меркам веќе 2-3 години бела ко со топчиња од 5000 не мрдна кошулата, секоја сезона ја имаат на закачалка и никогаш не сум ја видела на попуст.

15. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Хах, може за уште 2-3 ќе ја намалат на 4500 :rofl:
    Мене па попустиве низ градов ко само за залажување ми се. Колку да се рече дека е намалено. Едвај 200 денари дали ќе намалат 5 работи и попуст (facepalm) Да изгубиш време само ако отидеш. Неќам да давам 1000+ ден за едно џемперче тенко. ;(

16. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Хахаха леле да, точно знам за која кошулка збориш, една така проѕирна бела со топчиња, и јас ја меркам со години истата :D Во ГТЦ прв пат ја видов, тогаш Сити Мол не ни постоеше :D и не ми се верува дека сеуште ја има и никако на попуст да ја стават, уште држи цена од околу 4700. Што толку ќе вредеше тоа чудо од кошула, побогу :x

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.499
    На ivancekitty, mims-89 и Sexybaby86 им се допаѓа ова.
  18. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Преубаво е :inlove: Од кога сакам ваква боја сако, ама некако мене за на работа ќе ми биде ту мач ваква боја, ќе треба едино да го носам за искачање, па баш поради тоа не сум купила досега. Скапо е за скапо, ама 100% памук е, можеш и на пролет да си го носиш, па и на есен, а впрочем зошто не и во зима, кој те ограничува? Прекрасно е :) И не ставај слики, зошто тука има жени што сакаат се' што ќе видат :hai: Па уште има и мој број... :tmi:

На mims-89 и joy1 им се допаѓа ова.
  19. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.499
    Хаха тоа дека не е за зима е само за да се утешам самата дека нема да ми користи мн :D
    За масимо дути не сумљам во квалитет.Они имаат се од кашмир,памук,свила,кожа..мераци бе.Плус немаат кичасти шарени ствари.Се е некако со умерен крој,дезен .И затоа и ги сакам.И ти си 36 величина?Еваа да не ми го купиш од пред нос :)

На ivancekitty и mims-89 им се допаѓа ова.
  20. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    @joy1 не се секирај, јас сум 34, не ти го земам, грешно сум видела, немало мој број :D Да, кроевите им се прекрасни, едноставни и безвременски. Имам една кожна јакна од превртена кожа, ја убив од носење и ми се чини како старее уште поубава станува кожата. Наместо да дадеш 4500-5000 за сако од Зара на пример, ќе доплатиш уште 1000 ама барем знаеш дека нема смрт, и плус квалитетот нема споредба :)

Последна измена: 19 јануари 2015
    На mims-89 и joy1 им се допаѓа ова.