Skopje City Mall

Дискусија во 'Мода и стил' започната од cvetce93, 23 август 2012.

1. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Јас немам добро искуство со нашиот Масимо. Робата е иста ко на каталогот ама не е тој квалитет.Оди во Грчка,таму има повеќе избор.

На ivancekitty му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Agatha

Agatha Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    1.159
    Јас една јакна од Страдивариус ја меркам уште од едента. Беше 6200 ја намалија на 5200. Истата на страната на Страдивариус во Грција е 49 евра. Епа не е фер :( Попустиве кај нас не се попусти

3. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.309
    Допаѓања:
    22.602
    Јас од Страдивариус од Белград каква кожна јакна имам купено, тука никогаш не ја донесоа. Ако имаш прилика да отидеш купи си од Грција или од Србија, овде кај нас ем што носат безвеза работи ем скапи.

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Има ли периодов попусти по бебешките/детските продавници?

5. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.499
    Во картерс има од 20 до 40 посто,во окаиди исто мислам дека има.

6. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    ај кажете ми дали има избор на тренерки патики мислам на нике адидас низ продавниците за спортска опрема во во сити мол..планирам сега да одам викендов....

7. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Тогаш ваљда има и во другиве, сакаме столче за хранење да земеме, па барем попуст да начекаме.

8. darcy

darcy Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    2.177
    Допаѓања:
    5.898
    Слабо има попусти на опремата, повеќе е на облеката...

На Kitten му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Девојки вреди да се посети Сити Мол, има нешто асално останато или само партали?
    Вие како SuperGirl24 што бевте и во Солун ве сметам за најкомпетентни во однос на одговорот, па ве молам за одговор:)
    (не сум од Скопје, да знам дали воопшто да доаѓам, планот за Солун му пропадна, никој не сака да ме дружи)

10. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.757
    Вреди секако.Имаат сега и нови колекции,а има останато убави работи и од оние на попуст што се.Јакни убави,дебели на 50%,фармерки на попуст по 1000(Bershka,Stradivarius),а во Зара скоро сите фармерки им се намалени на 1490,џемперчиња,ташни,фустанчиња и мн. др работи.
    Е сега има и доста партали секако од тие на попуст,но може убав шопинг да се направи.Ѕирни на страниците на Зара,Бершка,Манго,Пул&Беар,Страдивариус..имаат мак. цени.

И јас бев во Солун.И во продавниците што ги има и во сити мол кај нас не ни влегував,затоа што скоро иста гардероба имаше,неколку работи плус минус.
    Но затоа во H&M преубави работи имаше,поготово од новата пролетна колекција.И во некои др. продавници исто така,Сфера,Промод...

На ivancekitty му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Mirandaa најмногу жалам токму за H&M (поготово за работите што можам од таму да ги земам за синчето) и Sfera, шопингот во Космос секогаш го започнувам во H&M, па Sfera и половина од еврата таму ми одат. Следно е Манго и за останатите ако имам нешто останато, влегувам ако не тогаш ги одминувам убедувајќи се дека нема ништо убаво останато:D
    Ама годинава за мене нема Солун (здравје летен попуст) пријателки, братучетки ми откажуваат љубов се истрошиле околу новогодишните празници, а на сопругот му излегоа обврски, сама не се осмелувам да тргнам, така да како опција ми останува Сити Мол.

На mirandaa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    И мене ми е криво што го немаме H&M. Влегов во декември во Цирих во H&M ама начекав таква гужва и беше невозможно да најдам нешто, а не па да дочекам на ред за да го пробам и платам.
    Мангото во Солун секогаш е поевтино од нашево, плус има некои работи што не ги носат кај нас. Ама затоа има добар попуст во Манго во Сити Мол деновиве, вреди да отидеш :)

13. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Другата недела може да очекувам дека сеуште ќе трае попустот, или за викенд ќе биде финалната распродажба:^)
    (вчера бев во Скопје ама немав време за шопинг, планирам за другата недела специјално за тоа да доаѓам, па да не ми биде џабе доаѓање)

14. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Da ne znae nekoj kakov e toj popustot sto go reklamiraat vo City mall, navodno na 70% i ke trael do 1-vi fevruari?
    Pretpostavuvam totalna rasprodazba na partalite sto ostanale...

15. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    До кога траат попустите ?

16. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Девојки знам дека напнувам во однос на темава, ама пак ќе прашам...
    Дали некоја од вас беше вчера или денес во Сити Мол да одговори дали сеуште трае попустот и дали има нешто убаво останато? Јас конкретно најмногу се интересирам за Манго.
    (како што пишав и претходно не сум од Скопје, а во план сум да доаѓам некој ден наредната недела специјално за шопинг, па да не ми биде џабе доаѓањето)

17. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.499
    Јас бев пред една недела и не купив ама баш ништо.Раскренато беше поубавото,новите колекции ги отпкакуваа(калиопе и теранова) голем дел беше расфрлан на под,изгужван.Сега верувам дека изборот е уште помал.
    Во манго имаше избор на кратки фустанчиња и некои маички.Др не ми падна у око.

18. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    48.840
    Манго има попуст уште не само во Сити Мол туку и тој во трговски што е а верувам дека попустите ке траат и нареднава недела .Едино со броеви се врвка,најчесто има големи броеви.Инаку донесена е и новата колекција.

На presiosaP и mirandaa им се допаѓа ова.
  19. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.611
    Девојки,значи се утепав од барање вакви фармерки во бершка,дека на страната им пишува дека се по 600 денари,а ми се чини дека видов скрос вакви исти беа по 1000 и нешто.Случајно да не сте виделе вие?
    http://www.bershka.com/mk/en/woman/sale/jeans/bershka-five-pocket-jeans-c1270671p4126908c800.html
    http://www.bershka.com/mk/en/woman/sale/jeans/bershka-coating-jeans-c1270671p4764515c800.html
    http://www.bershka.com/mk/en/woman/...waist-stretch-jeans-c1270671p4888509c800.html

На Candid му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Значи нема врска тоа со опцијата In store availability? Mоже на сајтот да пишува дека им е достапен тој производ во пр. продавницата во Сити Мол или Космос (ако проверуваме на грчката верзија на сајтот) и притоа во кои величини е достапен, а во продавницата воопшто го нема. Toa како реди реда да е ставено, Бершка гледам уште ја имаат оваа опција, Страдивариус имаше до скоро сега гледам ја немаат (мислев дека заради попустот немаат преглед од кој модел колку и што величини имаат останато, ама не и на новата колекција ја немаат опцијата), а кај Манго воопшто и не функционира.