@Sfera gi ima tasnive vo Zara, minatiot vikend gi gledav. Imase nekolku boi, ama ne zagledav bas koi, mene mi se dopadna metalik srebrenata i nejze ja izmanijaciv Se izvinuvam za lat. od mob sum
Имаш во продавницата на Lacoste, но таму изборот е многу мал. Јас си имам купено Lacoste патики од Office shoes и чизмички Lacoste од Sport Vision. Провери на тие 2 места, таму сигурно има. Мене ме нервираат што не ги носат најновите модели, но тоа е... За цени не знам, ама би требало да се на попуст (ако не е завршен попустот).
Денес се спремам да правам еден мини шопинг до сити мол. Во план ми е екстрим интимо за пижами и страдивариус. Да не сака некој да проверам некој артикал дали го има??
Денес си искористив попоуст за Валентајн во Woman Secret скрос непланирано . Случајно видов реклама на билборд по пат накај Сити Мол WS попуст за Валентајн и чисто од љубопотност влегов да видам што има. Цела нова колекција им е на 30% попуст само на долната облека, да знаете само дека попустот го пресметуваат на каса, затоа што кога ги видов цените мислев дека им е некоја глупа фора само и ќе си отидев ама слушнав кога наплаќаа . Градник од 1200 денри го земав за 800 и нешто денари и гаќички од 700 денари за 500, преубави модели има! Уште утре им трае оваа акција.
@joy1 впечатоци од денешниот шопинг? Каков е изборот, ги имаат работите што им се ставени на страните? И јас си планирам за претстојната недела еден мини шопинг во Сити Мол.
Најубави колекции и избор бар за мене имаше во зара,манго ,котон и страдивариус.Во зара видов бар 70 посто од она што го имаше и на страната.Манго удираше доста на бело и тегет.Попусти сеуште има во принципе,калиопе,адамс шус.. Јас купив само фустанче од страдиварус и за керками мантил од зара. Нај нај изнервирана бев што го свртев првиот спрат 3 пати и екстрим интимо не го најдов :О.Како од марс да бев падната.Знам дека до него беше дока,бела,а сеа не ми излегоа никаде.Може и од умор ова Гужва имаше мн. А да,и масимо дути имат екстра колекција особено кошули мн добри.Сваровски ги донеле фамозните блинг блинг алки во сите бои Ова го купив.Ги имаше сите броеви плус изложено и на кукла.Доста раб на риги забележав.
Pred malku bev vo cm na mal shopping.I onie sto gi interesira,popusti moze da se kaze deka nema poveke.Nesto minimalno i toa nekoi letni krpcinja ili ponekoja jakna/kaput,no ostanalo po edno brojce samo.Od novite kolekcii spored mene vo Zara ima najubavi raboti i Massimo Dutti.Ponesto i vo Bershka,Stradivarius i Pull&Bear.No od ovie tri malku sum razocarana od taa pricina sto nekoi raboti od minatata kolekcija gi stavile sega pak vo ime na nova. Vo globala ima preubavi proletni parcinja i vo plan sum da si dokupam uste,pogotovo vo Zara.
И јас со доцен рапорт за Валентинскиот попуст во Woman Secret. Откако квалитетно се излигавивме по моделите од излогот со мајка ми, не можев да одолеам ниту јас, ниту таа, си кажавме YOLO и си купивме по нешто. Единствено не ми се допадна тоа што не успеав да најдам асален градник со пуш ап - тоа најмногу ме нервира, никогаш не можам да најдам таков градник таму, а имаат страшно удобни градници. Тоа што ми се допадна беше скапо дури и со попуст, ама сепак си најдов убав комплет, им го обожавам долниот веш, нема парче кое не ми е по вкус. Мајка ми си купи долни маички и пижами, јас не добив пижами зашто си купив пред неполн месец, немаше смисла да купувам пак. Ќе чекам следен попуст.
Кога отприлика би требало да има попусти на зимските работи што моментално се водат како нова колекција ?
Баш пишував за ова пред неколку страници, од работите што ми се допаднаа на страната на Suiteblanco најдов само една од 6-7 во продавницата. Не знам дали случајот е ист и со новата колекција.
На страната како земја можеш да ја одбереш Шпанија, Португалија, Франција, или Others. Ако одбереш Others, не ти дава цени затоа што цените се различни во различни држави. Јас ја одбирам Франција затоа што Suiteblanco е од Шпанија, па цените таму се доста пониски. Претвори си ја цената од евра во денари и voilà! Цената вообичаено е таа или нешто повисока.
Тренерки има во спорт висион.Јас зедов зимово 2 пара од чампион по 2300 беа.Памучни и плишани имаше. Види за поефтина варијанта во Теранова мада се сигурно и со послаб квалитет.