Skopje City Mall

Дискусија во 'Мода и стил' започната од cvetce93, 23 август 2012.

1. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    @Sfera gi ima tasnive vo Zara, minatiot vikend gi gledav. Imase nekolku boi, ama ne zagledav bas koi, mene mi se dopadna metalik srebrenata i nejze ja izmanijaciv :D Se izvinuvam za lat. od mob sum :)

На ivancekitty и joy1 им се допаѓа ова.
  2. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    562
    Имаш во продавницата на Lacoste, но таму изборот е многу мал. Јас си имам купено Lacoste патики од Office shoes и чизмички Lacoste од Sport Vision. Провери на тие 2 места, таму сигурно има. Мене ме нервираат што не ги носат најновите модели, но тоа е... :(
    За цени не знам, ама би требало да се на попуст (ако не е завршен попустот).

3. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    562
    Има сеуште попусти на зимските колекции или секаде ја имаат донесено новата колекција?

4. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.229
    Допаѓања:
    70.706
    Дали во suite blanco ги има истите работи како на страната?

5. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.497
    Денес се спремам да правам еден мини шопинг до сити мол.
    Во план ми е екстрим интимо за пижами и страдивариус.
    Да не сака некој да проверам некој артикал дали го има??

На Sfera, mirandaa и Nausicaa им се допаѓа ова.
  6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Денес си искористив попоуст за Валентајн во Woman Secret скрос непланирано :lol:. Случајно видов реклама на билборд по пат накај Сити Мол WS попуст за Валентајн и чисто од љубопотност влегов да видам што има.
    Цела нова колекција им е на 30% попуст само на долната облека, да знаете само дека попустот го пресметуваат на каса, затоа што кога ги видов цените мислев дека им е некоја глупа фора само и ќе си отидев ама слушнав кога наплаќаа :D.
    Градник од 1200 денри го земав за 800 и нешто денари и гаќички од 700 денари за 500, преубави модели има! Уште утре им трае оваа акција.

На Sexybaby86, Sfera, joy1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    @joy1 впечатоци од денешниот шопинг? Каков е изборот, ги имаат работите што им се ставени на страните? И јас си планирам за претстојната недела еден мини шопинг во Сити Мол.

8. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.497
    Најубави колекции и избор бар за мене имаше во зара,манго ,котон и страдивариус.Во зара видов бар 70 посто од она што го имаше и на страната.Манго удираше доста на бело и тегет.Попусти сеуште има во принципе,калиопе,адамс шус..
    Јас купив само фустанче од страдиварус и за керками мантил од зара.
    Нај нај изнервирана бев што го свртев првиот спрат 3 пати и екстрим интимо не го најдов :О.Како од марс да бев падната.Знам дека до него беше дока,бела,а сеа не ми излегоа никаде.Може и од умор ова :)
    Гужва имаше мн.
    А да,и масимо дути имат екстра колекција особено кошули мн добри.Сваровски ги донеле фамозните блинг блинг алки во сите бои :)

image.jpg

Ова го купив.Ги имаше сите броеви плус изложено и на кукла.Доста раб на риги забележав.

На Kom.pot, ivancekitty и Sfera им се допаѓа ова.
  9. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    каде да ја видам цената на производите на страната?

10. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.757
    Pred malku bev vo cm na mal shopping.I onie sto gi interesira,popusti moze da se kaze deka nema poveke.Nesto minimalno i toa nekoi letni krpcinja ili ponekoja jakna/kaput,no ostanalo po edno brojce samo.Od novite kolekcii spored mene vo Zara ima najubavi raboti i Massimo Dutti.Ponesto i vo Bershka,Stradivarius i Pull&Bear.No od ovie tri malku sum razocarana od taa pricina sto nekoi raboti od minatata kolekcija gi stavile sega pak vo ime na nova.
    Vo globala ima preubavi proletni parcinja i vo plan sum da si dokupam uste,pogotovo vo Zara:inlove:.

На Sfera, joy1 и macka91 им се допаѓа ова.
  11. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.247
    Допаѓања:
    81.811
    И јас со доцен рапорт за Валентинскиот попуст во Woman Secret. :lol:
    Откако квалитетно се излигавивме по моделите од излогот со мајка ми, не можев да одолеам ниту јас, ниту таа, си кажавме YOLO и си купивме по нешто. :rofl:
    Единствено не ми се допадна тоа што не успеав да најдам асален градник со пуш ап - тоа најмногу ме нервира, никогаш не можам да најдам таков градник таму, а имаат страшно удобни градници. Тоа што ми се допадна беше скапо дури и со попуст, ама сепак си најдов убав комплет, им го обожавам долниот веш, нема парче кое не ми е по вкус. :D
    Мајка ми си купи долни маички и пижами, јас не добив пижами зашто си купив пред неполн месец, немаше смисла да купувам пак. Ќе чекам следен попуст. :rofl:

На Sfera, mims-89 и joy1 им се допаѓа ова.
  12. delevingne

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    каде можам да најдам вакви патики и колку пари се ?[​IMG]

На rainbowec му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Monroe

Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    416
    Кога отприлика би требало да има попусти на зимските работи што моментално се водат како нова колекција ?

14. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Баш пишував за ова пред неколку страници, од работите што ми се допаднаа на страната на Suiteblanco најдов само една од 6-7 во продавницата. Не знам дали случајот е ист и со новата колекција.

15. delevingne

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    а како се гледа цената на страната?

16. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    На страната како земја можеш да ја одбереш Шпанија, Португалија, Франција, или Others. Ако одбереш Others, не ти дава цени затоа што цените се различни во различни држави. Јас ја одбирам Франција затоа што Suiteblanco е од Шпанија, па цените таму се доста пониски. Претвори си ја цената од евра во денари и voilà! Цената вообичаено е таа или нешто повисока.

На delevingne му/ѝ се допаѓа ова.
  17. nikita135

nikita135 Активен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    8
    Дали некој сега скоро видел вакво ташниче во PARFOIS во city mall?

18. cuciTo

cuciTo Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    13
    има негде убав комплет на тренерки, не многу скапи? :)

19. cuciTo

cuciTo Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    13

никој не знае? :)

20. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.497
    Тренерки има во спорт висион.Јас зедов зимово 2 пара од чампион по 2300 беа.Памучни и плишани имаше.
    Види за поефтина варијанта во Теранова мада се сигурно и со послаб квалитет.

На cuciTo му/ѝ се допаѓа ова.