колку што знам city mall,ramstor и capitol работата секој ден од 10h до 22h без разлика дали и кој празник е,скоро па и 100% сум сигурна за тоа
Работев во Сити Мол еден период. На Велигден сигурна сум дека е скратено работното време, на први јануари и на Божиќ.
Eve ti go cenovnikot na kartite vo Cineplexx. Карти: пон - чет 2Д: 200 денари пон - чет 3Д: 290 денари пет - нед 2д: 230 денари пет - нед 3д: 320 денари Специјален попуст секој вторник: 2Д: 150 денари 3Д: 240 денари Ili na stranava. http://www.sk.com.mk/?ItemID=AD16B0BFDDDA7E4B84CF9AED26C61726
Дали некој знае дали има слободни карти за Брзи и Бесни 7 за утре после 19ч? На нивната веб страна неможам да резервирам онлине, бидејќи пишува само да се купат на лице место. Ме интересира бидејќи не сум од Ск и доколку дојдам и ако нема ќе треба да се вратам назад и ќе ми биде залудно доаѓањето во Скопје??? Ве молам кажете ми како и што да направам
Во вторник картите се на попуст и често кога се прикажува некој популарен филм како овој има многу гужва. Да видиш на страната на cineplex дали има број па да си прашаш... Или ако познаваш некој од Скопје да ти купи уште денес...
Momentalno ima popust na odredeni raboti,no ne golem.Imaat namaleno nekoi maicki,kosuli,vo Bershka odredeni modeli na sandali na platforma se namaleni od 2000 i nesto ,sega se po 1490 ...i uste na nekolku raboti.No uste pogolem popust bi trebalo da ima vo maj/juni.
Девојки дали некоја од вас деновиве шетала низ Сити Мол? Ме интересира дали има некој попуст (конкретно во Страдивариус), ме замисли тоа што гледам на страната им се тргнати чевлите, само сандали имаат, а баш им се спремав на едни чевли
Бев јас пред ден-два во молот и во Страдивариус и нема попусти. Секој попуст го има и на нивната официјална страна, можеш да си проверуваш таму
Пишав и во темата Каде да купам... ама не добив одговор. Сакам да замолам некоја девојка што планира да шета деновиве во Сити Мол ако сака да ми пише лп.
http://www.bershka.com/mk/en/shoes/woman/heeled-sandals-c967014p5234137.html девојки ги има ли сандаливе во бершка?