Gi imaat podolgo vreme veke. Jas gi imam, no da ti kazam, uzasno se neudobni. Ednas gi oblekov samo. Ubavi se na oko mnogu da, no ne i udobni.
И јас со истата мака не сум од Скопје, а не ми се доаѓа специјално за 2-3 работи до Сити Мол. Им пишав на Зара, ама не добив одговор, порано редовно враќаа на пораките. Ќе замолам некоја девојка ако деновиве шета во Сити Мол, ако сака да провери во Манго за шорцевите и Зара за сандалите (39ка ми треба). http://shop.mango.com/MK/p0/women/c...rts&ident=0__0_1435088313115&ts=1435088313115 http://www.zara.com/mk/en/trf/shoes/view-all/gold-detail-t-strap-sandals-c719525p2389031.html
@Sfera јас во зара телефонски се јавувам и чекам на линија дур ми проверат бројче Досега ме услужувале секогаш.Пробај и ти
Кога почнуваат попустите? Ме интересира за Масимо Дути и за продавницата кај што се продаваат ташни, новчаници, куфери од Бенетон и Сисли.
Мене ми кажаа дека попустите веќе се почнати и дека ќе има дополнително намалување деновиве заради Late Night Shopping-от што се организира викендов.
Бев јас, и освен во Космо и во Спортвизион, каде имаше убав попуст на голем дел од производите, другиве немаа некој попуст, или имаше попуст на џемпери . Во Манго слабо со бројчиња, Котон исто, во Бершка голем дел беше на попуст, ама ништо не ми направи ќеиф, Пулендбер исто, еден куп џемпери и обични маички, во Зара имаше минимален попуст. Ништо посебно да биде некој разочаран што не отишол..
се сложувам со @kjukli ! во космо земав лореал сјај и крема и серум за лице Delia . во бершка земав фармерки ама без да ги пробам,имаше долга редица и неможев да чекам ... и мали ми се -.-
немаше ни П од ПОПУСТ!!! да си знаете живи глупости - модели од дедо ное извадени...така ли се прави Late night shopping! мизерија!
Попустот трае веќе недела-две. Во Манго и Зара имаше многу убави работи, но за 3-4 дена се што беше убаво се распродаде. Во Манго буквално е опустошено, а имаше преубави кошулки за 700 до 1200 ден.
Мене ме интересира што има останато во Страдивариус, што гледам на веб - страните единствено работите на Страдивариус ми фаќаат око.
Мм денес купи од Солун блуза во пул енд беар.Но не ја пробал и мн му е голема.Чисто информативно ме интересира дали може овде да се замени?Не верувам но ајде да прашам... Ја чувам фискалната И доколку некоја оди наскоро во Космос и не и тешко да ми заврши услуга со замена на бројче нека ме исконтактира.