Skopje City Mall

Дискусија во 'Мода и стил' започната од cvetce93, 23 август 2012.

1. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Да @Joy црна е, меѓу последните додадени производи е.
    [​IMG][​IMG][​IMG]

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.694
    Допаѓања:
    8.645
    Мене не сака воопшто да ми ја отвори страната ма продавницава, ама вообичаено за сите продавници низ сити мол, на самата страна, т.е. за секој производ имаш од десна страна да избереш боја, и големина и да ти каже дали е достапно во трговскиот, досега не ме излажало. За Зара и Бершка нон стоп вака си проверувам не се сеќавам за оваа дали имаше.

3. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Ништо, најверојатно ќе се јавам утре во Пулл&Беар да прашам дали ја имаат, најверојатно би ме услужиле :?: Знам дека @joy1 го практикуваше ова со Зара.

На FoodLover му/ѝ се допаѓа ова.
  4. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.475
    Se имам и во пул енд бер неколку пати јавено за едни чизми и ме услужуваа секогаш

5. sara555

sara555 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    1
    koga pocnuvaat novogodishnite popusti, znae nekoj?
    lani mislam pocnaa 2-3 dena pred nova god....

6. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    На sara555, joy1, Avery и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.933
    Јас сум често во City Mall. Идам по дуќаните да разгледувам (ретко купувам, затоа што купувам во Софија по поефтини цени, појаки попусти од нашиов мол и повеќе избор), често одам во Cineplexx, 2-3 пати во месецот во кугланата и по кафичите. (Чаптер и Бруклин, во Тренд не влагам затоа што имам премногу лошо искуство таму)

На wanderlust му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Marick14 за тренд си во право потполно. Многу лоша услуга и персонал цените високи а квалитетот просечен.

На kjukli и wanderlust им се допаѓа ова.
  9. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.933
    Јас чекав 45 минути за да ми донесат цедевита. После тоа имав филм во кино. Се изнервирав и станав да си одам на филм. Келнерот ме пресретна кога веќе го напуштив кафичот и ми вика, а сокот и кафето кој ќе го пие. И јас му реков извини, ама јас 40 минути го чекав, сега ти ќе си го пиеш. Онака изнервирано му реков. Било кој да е на мое место истото ќе го направи.
    Ај еднаш, ама ова беше петти пат истото да ми се случи.
    Ќе трпиш, ќе трпиш, ама ќе ти помине црвена линија и ќе ти скурчи. И затоа веќе не одам таму. На кој му е убаво нека оди, немам ништо против него. Јас за мене, никад нема да стапнам таму.

На Rose96, kjukli, Nausicaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    DSC01532.jpg

Дали се намалени чизмиве од Зара ?

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Која е цената на боулингот, знае некој/а?

12. Olgitsa

Olgitsa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    798

180 ден. по особа, без консумација.

13. Quincy

Quincy Популарен член

Се зачлени на:
    1 април 2015
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    8.009
    Девојки дали трговскиот работи во недела? И дали има попусти, конкретно сум за палто ама да не му се распродадени. И дали сте запознаени со ова Мега сејл што е до февруари?

14. malecko5

malecko5 Популарен член

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    1.141
    Да работи и во недела..во сите продавници има попусти

На Quincy му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.933
    Работи секој ден, скоро и сите празници. Има попусти во некои продавници. Во Том Тејлор видов некни дека има попусти од 50 до 70%. Во други продавници видов дека има 10-20% попуст. Ама кај нас нема реален попуст. Ќе ти кажат ова има, ова нема. Најбоље да си одиш во Софија и да си купиш гардероба како што треба. Таму има реален попуст.

16. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2014
    Пораки:
    1.155
    Допаѓања:
    4.093
    До некаде си во право.Мислам дека 10-20% попуст не е вистински,ама 50-70% веќе да. Во Софија можеби има голем попуст,ама не си во право дека овде во Сити Мол не можеш да купиш гардероба како што треба. Јас искрено сите работи што ги купив од таму пред година-две уште ги носам. Во Софија можеби има поголем избор,не сум била таму на шопинг,ама дека овде не можеш да купиш добри работи,не се согласувам.:)

17. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.475
    Па истите раб се.Сигурно зара-мара не шијат посебен квалитет за Бугарија посебен за Мак.Може да има разлики помегу пазарот во Италија,Германија и овдешниот ама Бугарија-Македонија верувам е со ист квалитет.

Мене ми рекоа дека во Сити мол веќе се извадени новите колекции.Јас бев пред 10 дена и ужасно беше расфрлано,хаотично,бројчиња и избор слабо имаше.

Пул енд беар-незнам дали таму вработените еднаш го наредиле асално дуќанот.Влегуваш и се е расфрлано,нездиплено,згмечено.

На LollySky му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.933
    Во Софија има многу поголем избор во Зара, Бершка, Ваикики и тн. Повеќе попуст има од кај нас. Поголема продавница. Повеќе продавници.

Ај чим има избор и добра гардероба, набројте ми 5 продавници асални кај што има голем избор на облека и ефтина кај нас во Сити Мол.

19. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.214
    Допаѓања:
    10.130
    Да ама за да одиш и се вратиш од Софија без 100 евра не поминуваш, тука за тие пари ќе купиш што ти треба. Реално нас уште H&M ни фали, ако зборуваме за евтини продавници.

На Quincy, mami blue, LollySky и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.933
    Пат до Софија и назад е 2.000 денари. Со 100 евра таму ќе си отидеш со 10 ќеси. Има премногу продавници што ги нема кај нас. Не е само H&M. Вие во Солун и Космос сте се научиле во таа продавница да одите и мислите дека тоа е врвот. Во Софија има дупло повеќе продавници од Космос.

Трендот од Солун сега се префрла во Софија. Еднино што повеќе пат има до Софија и повеќе ќе ве кошта ако идете со автобус. А со кола е поефтино.
    Нема понуди од агенциите наши како што е до Солун за по 600 денари.