Недела одам на одмор па планирам деновиве да отидам до Скопје city mall да се подновам со некое парче гардероба, па да прашам дали има попусти, дали се наоѓа нешто ефтинко или ич да не одам џабе
Смее. Ако е малолетна и тврди дека затоа не е вакцинирана може да побара за да види дали навистина е малолетна. Можам и јас на 25 да кажам дека сум малолетна и дека за мене не важи законот за вакцинација. Обезбедување во диско како смее да побара?
Ретко кој има на 16г лична карта, повеќето кратко пред 18г да наполнат ја вадат. Како што знам не беше законски да имаш лична карта од 16, само ако сакаш да имаш, ја кратко пред 18ти роденден ја извадив ко шо се сеќавам.
Iskreno da ti kazam ne sum ic po diskata za toa ic ne mi e krivo ama ako stvarno mi treba nesto bi se shmugnala u mall
Jas bev ima uste pred da vlezes na parking dole Za da vlezes vo parking pred da vlezes baraat I vnatre ima plus MENE TOA NE MI E MERA DEKA SITE VLAGAAT VAKCINIRANI MN SLUSAM DEKA VLEGUVAAT SO TUGI SERTIFIKATI I SEA STO NIE SME BUDALI ??? TREBA DA PRAVAT PODETALNA KONTROLA AKO VEKE BARAAT neka bide kako sto TREBA