The Body Shop, брендот што носи промени, пристигна во Македонија. https://skopjecitymall.mk/dobrodojde-the-body-shop-vo-skopje-siti-mol/
Мене некако ми е пусто во Сити Мол последно време, дали што се навикнав во Ист Гејт ама погоре читам продавници затворени. Ако се селат од мол во мол која е поентата од толку молови не знам. Мислам дека на први спрат беше.
Конкуренција. Ист Гејт може им бара помала кирија и затоа одат таму. Или боље позиција меѓу попознати бутици.
Aтракција е Ист Гејт. Претпоставувам и Дајмонд Мол. Нема толку народ во Сити Мол како што имаше пред да се отворат другите два молови. А и бутици затворени.
Zdravo, imashe na vtor kat, do fashion and friends, pretpostavuvam na mestoto na segashen Arthurs, prodavnica samo za zhenska obleka, vnatre enterierot beshe nekako so rozovi boi ako ne se lazham, pa ako se sekjava nekoj da mi kazhe kako se vikashe prodavnicata?
fabu uste ima vo citymall ili? znam otvorija nesto na prizemje so dior kozmetika i sl ama ne sum sigurna kako se vikase