Da toa mi bese zborot da ne e sega ne znam 30-40 min pes, znam city mall e baagi podaleku od centarot pa zatoa i prasav, a pari za taksi najiskreno ne mi se davaat.
Бев денес. Искрено, премногу, премногу гужва, целиот мол е ко лавиринт, многу малку ескалатори има или се глупаво распоредени. Има многу продавници, а исто ко да нема ништо, влегов во Cropp, Oysho, Sinsay, Reserved и скоро ништо не ми се свиѓаше, особено во Sinsay... Друго нешто ново не видов, освен едно House што ми личеше слично на Reserved и Cropp. При крај приметив дека има уште еден спрат и приземје ама немав сила веќе да одам. Друга работа, нема никаков проток на воздух, буквално почнав да се гушам и да ми се лоши, особено во Зара и некои други продавници. Тоалетите се многу тешки за наоѓање, нема јасни знаци како во Сити Мол и исто делот со храната ме разочара, мал е и немаше ништо посебно и интересно за јадење, и Star Ocean мислам дека го немаат донесено.. Се надевав дека ќе има нешто кинеско/јапонско, некоја интересна кујна. Видов дека има доста спортски продавници и сакав да си земам дукс и патики, ама не стигнав овој пат, некој што бил и разгледал се да ми каже дали има нешто спортско интересно, дали вреди да одам пак да се гушам во молов? Исто ме интересира дали во Pull & Bear, Bershka и Stradivarius е иста робата ко во Сити Мол и дали има нешто друго интересно на другите спратови? Ако не, најубаво да си одам во Сити Мол.
Потполно се согласувам со тебе. Буквално останав без воздух, тоалетот на среќа го најдовме, почна да ми се врти и да имам глад за воздух среќа Литература беше во моја близина па ми дадоа чаша вода, од паника не им се ни заблагодарив само барав излез и воздух. Бев и веќе не планирам, тоа што ми треба го имам и во City Mall. Инаку според тоа што можев да го забележам робата е иста.
Ништо посебно.. дали лошо време отидов, пола и повеќе од продавниците беа празни, само вработени.. Музиката чудна, тоалетот едвај го најдовме, многу загушливо внатре, нема воздух а со маски сите. Изгледа како до пола направено, не е се отворени, надвор уште градат делови, улицата, можеле да почекаат реално, вака на пола е се а не е нешто пре импресивно. Минимален дизајн.. убаво ама ладно. Изгубив желба да гледам по продавници, па и Литература ја напуштив без книга ама се исто.. онака, ништо посебно.
Јас уште не сум била. Не за друго, далеку ми е од дома. Кога ги читам коментарите ме разубедувате уште повеќе. Изгледа ќе си се држам до City Mall и јас.
Немаше гужва баш. Дека и доста поголем од City, па може не се приметува гужвата. Иначе ништо посебно. Дури и WC-то го збрзале, не го доправиле ко што треба. Да се догради цел, да профункционира се како што замислиле може ќе е подобар. Вака само локациски ми одговара многу повеќе.
Kako se cenite vo OYSHO? Pristapni ili ? Kade e Sinsay, na koj kat? Sakam da idam ama ic ne mi se vrtka naokolu da go baram , pobrzo da zavrsam gledam Oysho vidov odma do vlezot e
2 пати бев. Продавниците не ми се допаѓаат воопшто, некако ко без живот да се. Поготово Бершка, во Сити мол да ти е мерак да влезеш а тука едвај чекав да излезам. И да, сега кога ќе размислам, целиот простор е некако загушлив. Пола саат дур стигнеш до ескалатор. Вецето катастрофа, у Рамстор вецињата од памти век се боље. Ништо посебно не ме привлече местово, го преферирам Сити мол.
Па Oysho не беше ни скапо, ни ефтино, еве ко Pull & Bear да речеме. Имаше една јакна 3000 и нешто беше, не многу дебела, а вака и немаше нешто многу избор. Sinsay e на вториот кат, не знам убаво како да ти објаснам каде, зошто се губев. Ама ништо посебно немаше, бар за мене.
Каде се наоѓа mohito, дали е во близина на влезот или? Сакам да одам само во таа продавница и да искочам, затоа прашувам. И тие што биле, дали има убави работи и како се со цени?
Преубави работи. Доле на прв кат е. Си бендисав еден елек беше 2.000 ден и блуза 1500.. да се убедам да ги земам Цени солени но за мене бутик со најубава роба, се по мерак ми е
Даа и јас вака што гледам онлајн многуу убави работи има и само таму сакам да влезам Одам утре значи сигурно Фала ти многу