Само до мене е или Зара-ва во Ист нема везе со другата у Сити Мол? Инаку, Оусхо, не знам дали слушнал за попусти менаџментот? Сегде има, само таму не. Освен на ѓаки и чорапи. У глобала ми се свиѓа молов, има све шо ми треба, распоредот на продавници исто ми е кул, фуд корнерот е со интересна замисла и мешавина на култури, задоволна сум. За сообраќајниот хаос, вакциналните сертификати и маските ич нема да коментирам. Само позитива да шириме
Не е до тебе, во Ист гејт е многу поголема, поголем простор и концептот е како за полуксузна продавница, за разлика од Сити мол постегната и понафрлана што е.
Да, бев вчера по 206282 пат и супер си поминав у продавницава Најкасно ги почнаа попустиве најверојатно.
Не скенираат само ради реда покажи на обезбедувањето сертификат, јас до пред некоја недела не бев вакцинирана и влагав со сертификат од другарка.
Вчера бев, има парчиња на попуст, но тоа се останати парчиња од попустиве што им почнаа пред НГ, такада нема преголем избор во однос на броеви и бои од некои парчиња.
И јас дојдов за ова да пишам Знам колку сите прашуваа и се надеваа. Кога налетав на ѕидов вчера и јас се возбудив Ќе биде веднаш спроти Reserved, прв дуќан од лево на задниот влез од East gate.