Ништо тогаш ќе си почекам. Сигурно уште трае распродажбата не е ни прегледно да сакаш да разгледаш раат.
Сте купувале обувки од Carnival? Имаат попуст 1+1 гратис, ама чудни ми се сандали/балетанки. Некако многу меки. Да не испадне од Janny&janny се поквалитетни
После она вчера, прашувате кога може повторно да се оди?! Ви се чудам најискрено. Јас нема да им стапнам никогаш повеќе. Да се плашам да не заврне па колата да ми ја поплави, не дај Боже струја да ме утепа.
Па, ако не ти потребни многу ствари не оди со кола.Оди со такси или автобус. Ми се оди. Поплавата помина. Ќе исчистат.
Мене страв ме фати за одење таму, а и некни за 20 мин поплавата ја разминавме, во град не фати невремето со град Искрено од сега ќе гледам прогноза каде и кога ќе одам, посебно со дете, мене страв ме фати и градот кога почна а ние во кола на сред заглавени во гужвата
Дали во House има 20% на каса на намалените? Пред 2 недели кога бев имаше, сега се истите цени, ама тргнати му се ознаките за попуст.
Ако е за машко од 6,7 години имаше пред некоја недела ама мислам тоа им беше од останата роба, сега веќе треба нова роба да имаат донесено.