Јас сакав кога ќе идам Мк да одам да се рашетам по познатиов ни трговски, ама сега читам дека бил малер а богами и јас сум, се ќе се сруши ако стапнам таму
Иди во Сити Мол или Дајмонд. За во Ист Гејт ќе ти треба панцир или оклоп како тргнало... Шега на страна, кога повеќето дуќани им се исти, не ти прави разлика. Едино ако сакаш нешто што го нема кај другите.
Да, загушливо е. Не се сеќавам дали глава ме фаќало и мене ама нешто не штима таму. Ај што и самото место надвор е крипи ноќе па и внатре безврска некако. Не ти треба тој луксуз Ади. Седи си мирна. Мислам, нека се сруши, ми е гајле ама ти да не настрадаш. Чувај се.
Мене па Дајмонд ми е нај безвезе од сите молови, некако празен, слабо и народ во него, еднаш бев и толку, не ме влече ич, и други се со исто мислење. Сити мол си има некако топлина за разлика од Ист, ама јас лично па продавниците ( некоја ако за прв пат посетувам) полесно ги наоѓам во Ист него во Сити мол.
Веќе неам коментар стварно за ова... Дај бе нека го срушат више, нема смисла ова. Па само стресови се праат вака, вработените поготово мир немаат, посетителите исто, не знаат коа може нешто да ги снајде. Ова мора проколнато место да е, друго објаснување нема.
Јас веќе не идам ама ич таму. Diamond ме е полабав, истите продав. А и се дише внатре, не ме фаќа глава
Итно: Дали ако нарачам нешто од Fashion Group на домашна адреса ( пошо пр го има у Ист а далеку ми е за една маица), дали прават замена, и дали ќе мора таму да праам замена? Сакам да го искористам попустот уште денес е, и изгубив цел ден у Сцм