Можам ист гејт картичката да ја заменам за пари? Добив на поклон ама никако да ја искористам зашто никако не ми е успат Ист Гејт
Дали некој чекал повеќе од 14 дена за испорака од Мохито? Што е ова јас нз, што толку им треба да пратат, за Ск зборувам. Од каде ја копаат робава шо не можи да стаса за 2 недели??? Или негде ја чекаат од др магацин, од Косово или? Не ни знам од каде им е робата.
Дали некој има искуство со овие поени што се собираат со скенирање сметки на апликација ист гејт? имам поени ама абер немам како да ги искористам
има апликација ист гејт на апп стор и си скенираш секогаш кога ке купиш нешто во ист гејт си собираш поени и после моќе да ги искористиш во некои продавници е сеа мн е ограничено скоро па никаде н еможе видов нептун, просветно дело нз таму уште некои само што не знам како се користат....
Минимум 20к поени треба да се собрани за да може да се искористи ваучер.. сега за сега може на неколку места.. симнете ја апп и пишува се што како објаснето е (во одредби и услови на програмата за лојалност)
vo skopje imase eden butik ama mnogu eftin ne se sekjavam dali bese vo east gate ili city mall brendirana obleka po 99 denari 199 denari ako nekoj znae pa da mi kaze kade tocno se naogjase
Sinsay kao e mal? Sinsay se tie ceni, ja nz kaj imalo na drugo mesto po tolku niski. Sinsay se znae oti e najevtin. Ambar da ne mislese u scm? I toj e od evtinite.
Еуроазија да не го бараш? Само што не е во Ист Гејт, туку во ГТЦ. Не знам ни дали постои уште искрено, порано се наоѓаа парчиња од fast fashion брендови (Бершка, Страдивариус) по ниски цени.