Дечки има ли во молов игротека некоја? И ако да, како е со цени? 20 месеци е скоро синко и блиску ни е east gate па ако има нешто интересно за него сакаме таму да го прошетаме и да потроши енергија.
Ова нешто е толку хаотично... Од најдлабоко (паркинзите под земја) па сѐ до врвот. Толку неорганизирано, толку хаотично, толку лошо направено... Ниту шеми имаат да знаеш на кој кат од гаражата си, знаци за излез има кои те вртат во круг, затнато со коли е, паркираат по страните, не знаеш кај движиш ако паркираш и треба да најдеш влез за внатре... Ретко одам и секогаш сум со иста мисла: никад веќе. Вчера бев, имав ваучер кој требаше да го искористам. Уште не можам да се опоравам. Не сфаќам зошто, зошто таков хаос? Изгледа не живеам во ова време јас.
Искрено не знам точно, немам деца. Иам забележано од шо поминувам за во маркетот, наводно со жетони мислам беше. Проверете си.
dali nekoj znae vaucerite(podaroci) od east gate kade moze da se kupat , dali vo komercijalna banka sto e vo samiot mol?
Имаш два типа на ваучери- од комерцијална банка што може да се купат од била која комерцијална и што важат само за одредени продавници (има на Ист гејт сајтот за кои поточно) и Ист гејт картичка што се купува на пултот во Ист гејт важела за сите продавници мислам.
Во Ист Гејт имам перено кола пред неколку години, но не памтам цени. Но ми текнува дека не ми ја испраа баш како што треба. Во Сити Мол исто се ужас. Во Џамбо кога-како перат, а 500 денари е перење. Убаво перат карши стара Американска амбасада. Ја оставаш, одиш се прошетуваш низ парк и доаѓаш по колата. Таму целосно перење е 400 денари. Мислам дека во недела не работеа таму, што е најголем проблем.
пишуваше 300од надвор, 500 и внатре. Типот ми наплати 400без објаснување за надвор само. Беше замачкана од кал п со крпче само ја пројде. И сега не знам дали и шофершајбната спаѓа у тоа ама беше лом али касно видов. Веќе никогаш таму
Те заклал. Си требала да кажеш комплет цела и тоа подразбира надвор и внатре. И независно дали надвор или внатре се пере, шофершајбната мора да ја исчисти. Не оди веќе таму.