сега чаевиве ни влегоа во шема зелен чај, рузмарин магдонос... јас го купив овој од виталија 90денари 100гр, и сега ме интересира дали некој го има пиено и дали имал ефекти од него... не е грд добар вкус има, особено лимон кога ке му ставиш, така да јас овој ке го пијам сега овие 2 недели па ако некој го користел нека сподели искуства
Ајде нека кажува оној шо има искуства со овој чај. Сега се двоумам кој да го пијам овој или чајот од рузмарин
јас и 2та ги пијам, зашто мајка ми навистина ослабе беше 60 сега е 57 кила го пиеме од коа го пишав постот ама јас не го пиев редовно а мајка ми да
Епа вечер идам да го купам и од утре почнувам да го пијам ако нема резултати ке пробам со чајот од рузмарин
Сепак се решив да го пијам рузмарин каков сака нека е ке го пијам на екс со затнат нос неам друго шо да праам.
Е тоа е проблемот душо што јас не внимавав многу на храната, значи го пиев еден месец е сега колку ослабнав не можам точно да ти кажам затоа што заборавив кога последен пат сум застанала на вага (имам уплав од вага ). Сега ја држам диетата со супата од зелка и чувствувам дека слабеам ама еве после точно 7 дена не знам точна бројка колку сум ослабнала, затоа што не се мерев пред да ја почнам диетата. А со чајов сигурно имав симнато ако не ич ама 4-5 кг. за еден месец, ти кажувам затоа што не внимавав многу на храната, а да пазев што јадам и колку јадам сигурно ќе ослабнев повеќе за еден месец. Вака ти кажувам само грубо. Чајот Slim and fit многу тера во веце и по голема и по мала нужда. Поздрав!
аууу не знам јас и така сум многу редновна у веце по голема нужда ама за тоа убаво викаш од кирколината неверојатно нешто беше тоа хехехе инаку фала ти на одговорот