јас почнав да го пијам овој од виталија и во него ставам рузмарин од денеска па ке видам дали ќе има некаков резултат
И за овој чај имало тема. Го купив пред некој ден и почнав да го пијам. Не е толку грд на вкус, ама тоа е трикот водата да не биде многу жешка, така поубави се сите чаеви кои содржат зелен чај во себе. И Лудото, викаш имаше ефекти мајка ти од него, а ?
Ќе се огласи ли некој со резултати??? Го купив и јас прееска, ми се смачи од Кирколината, од едно пакување ми се чини дека ги расипав цревата. Ќе го почнам овој, па кога би имало било какви промени, веднаш на рапорт.
ГО пијам 1 недела и симнав 3 кг но и внимавам на исхраната, многу тера во wc остануувам таму половина ден, за време на патување не ви го препорачувам.
Го има во аптеките, јас од Зегин го купив. Во маркетите сум ги гледала природните чаеви на Виталиа, ама овој не.
ако сака некој апчиња за слабеење ) јас ги порачав без да знае мајка ми но ме забележа и сега не ми дава да ги пијам затоа што сум си била таман ахахха ако сакате кажете ми иначе цената и е 2100 ден а ослабнуваш многу и го губиш апетитот многу брзо
Чајов е околу 85-90 денари низ поголемите маркети и во аптеките. Мене овој чај воопшто не ме тераше да одам во wc, али се зависи од метаболизмот...
Не не. Слим & Фит ти е чај од Виталиа и тој е околу 85-90 денари, а чај од рузмарин е друго сега незнам дали го има во Зегин овој чај. Јас чајот од рузмарин го земав од двор...
ммм, еве јас сум нова веќе сум 1 месец на УН диетата имам симнато околку 4-5 кила, али пред мене има уште 2 месеца..сакам да почнам да го пијам чајот Слим & Фит но сепак да ја продолжам диетата за да има поголеми ефекти... Ќе одам утре да го купам па ќе ви пишам како ми оди, само да ви кажам дека јас имам мн слаб метаболизам така да незнам дали и ќе ми влијае чајот, се надевам на добри резултати...позз