Инсталирав Snapchat и кога ќе го пишам бројот не ми праќа смс код за потврда. Пробав и во сетингс кај mobile number и кај add friends и ништо. Пробав неколку пати и со 38978 ххх ххх и со 078 ххх ххх и ништо.
Денеска ми се надогради и новата верзија им е ужас мене првата ми се свиѓаше највеќе можете да правиш скриншот и никој не знаеше за тоа сега одма покажува човек да неможе да манијачи како што треба хахахаха
Два пати го преинсталирав и пак исто. Предната камера е многу темна и никако не ми го лоцира лицето, пробував на секакви начини. А ако ја уклучам задната супер си е. Знае некој како да го средам тоа?
Snapchat ми е една од поинтересните апликации,забавна ми е,долго време го користам.Само за новава верзија што е,не ми се допаѓа некако,а и заблежав критики кај голем број од корисниците.Ќе се обидам да се навикнам некако.
Дали ако направиш скриншот на тој му стига известување. ЛЕЛЕ сега ќе ми биде срам да се појавам пред некој луѓе.
Да не само тоа него и ако му правиш риплеј и ако повеќе пати му ја гледаш мај стори човече кај тебе има абе глупости човек да не може да манијачи нормално како порано
Ги немa кaј сите. Сaмo кaј дел oд телефoните т.е. кaј oние сo пoјaк сoфтвер. Инaче ќе јa вклучиш преднaтa и сaмo држиш пoдoлгo време сo прстoт дoдекa ти јa лoцирa фaцaтa...
а дали ако направиш скриншот, покажувај кој го направил или само дека некој направил? (симпатијата има еден пресладок снап па се мислам дали да направам скриншот, ако направам дали ќе му покаже дека ЈАС сум направила) Фалаа.