Не е шема веќе. И јас ретко кога го користам. Најчесто таму зборам битни муабети пошто на Инстаграм ми прпа. Правам уште огани.Највеќе ги имам 500.И само ради оганите го чувам. Порано си праќав со над 200 луѓе.Сега доста елиминирав, а и со доста немам огани.Порано се замарав дали имам со некој или дали ќе ги изгубам.Сега ако се под 100 ми е гајле.
На времето многу бев активна тука. Веќе година и нешто откако скроз го деактивирав профилот. Кратко и траеше славава на оваа социјална мрежа.
Имате ли проблеми со снепот? Ми стига нотификација дека стигаат пораки и снепови, ама каснат, после пола саат ми ги покажува. Се одјавив и пак се најавив и пак е исто.
Zdravo ... znae li nekoj kako mozam da gi najdam chatot sto e izbrišan od snapchat.. kako fa vi objasnam restore messages* Izvinete posto neznam dobro makedonski. Cekam odgovor ve molam pomognete mi.
Исто и мене не ми стигаат, и кога ќе го уклучам снепот гледам дека ми имаат пратено пред саат, два... сигурно прават некој update чим така ни се случува.
Девојки здраво, ова го пишувам поради сестра ми. Незнам како функционира оваа апликација бидејќи не сум ја користела а ниту таа. Нејзиниот дечко имал снап при што го избришал откако влегоја во врска (барем таа така мисли), меѓутоа пред некој ден кога му го проверувала моб во фолдерот од снап влегла во детали и имало фотографии од месец јануари оваа година, го прашувала што е ова и како одговор добила дека тогаш back up се направил мобилниот и затоа е така дека немал снап ама таа се збунила бидејќи не користи ни таа снап, па сакав да ве прашам вие што користете дали е вистина е така, или тогаш го има активирано тој повторно. Не ми се смеете, вистина незнам што да и кажам затоа овде реков да прашам
Не.Лаже. Имам снапчат од 2016та Сликите се сејнуваат одма.Сега да праам селфи одма иде во Фотос, и да симнам слика у снап шо ми е од 2017та сеа ќе се симне.А Снап не праи бек ап, пошо сликите стојат таму Сеа ја сликав оваа Ова шо врти значи дека се сејвнува у телефон. Значи…лаже Самиот Снап не прау бек ап така во телефон.
Значи е лаже. Така и си помислував. Негови слики имал тој наводно правени во 2018, а сето тоа во јануари му се направил мобилниот back up и датумот стои 13.01.2022. Наводно и од фб фолдер во моб на истиот датум имал слики. Можеби го има повторно активирано или? Како може така? . Незнам како да и кажам да не верува многу, помала е од мене а е дотолку залетана по дечково што почна да ме загрижива.
go koristam pri zapoznavanje lygje po forumi, nekako mora snapot da e od sega i mi e povredostojno, ili pak ako napravi screenshot od tvoja slika ti dava notifikacija
Многу глупа апликација е во последно време и филтерите се грди. Не знам зошто уште ми стои во телефон.