Samo Pinky, pastuvot tvoj e uste mlad i nedovolno iskusen za da te dovede vo sostojba na prskanje. Ke treba dobro da go istreniras prvo
ЕХ тој Сквирт! Дадете им задача на вашите партнери да научат неколку техники како да ви ја пронајдат Г точката и ќе бидете многу среќни! Јас имав среќа да научам повеќе техники од оваа област и .. закон е. Плус не е некоја филозофија тоа да пронајдеш основна Г точка у женското, битно е да имаш сексуални големи апетити и да имаш желба за тоа.
Имам едно прашање до девојките ? Кога ова го правам со сопругата таа лебди до небо и осеќам дека во еден момент таа е влажна многу се стега и сака да прекинам.Прашањето ми е дали сум завршил работа или таа се срами па не сака повеќе да продожам ви благодарам
Зависи колку влажна е..влажна. Додека не осетиш влажно (како да тече нешто) не би рекла дека си завршил работа. Е сега ова течењето немој да мислиш дека тече буквално како река
Дечки ме интересира нешто. Со дечко ми сум 4ри години во врска и кога и да имаме однос под 2-3 пати а да не прскам не се случило? Дали е тоа нормално? Првите 2пати го правам лом а после не е толку јако ама првиот пат знае ако е врз мене да прсне и дури да се направам лом до градите.. Прска проѕирна течност дали тоа е тоа? Бидејќи нон стоп ме зафркава дека сум се помочала ... Фала однапред
maz sum...i ete se vkluciv megu zeni.....ama mozam da pomognam so nesto....interesno mi e .....okolu toa prskanje bi prokomentiral deka toa se slucuva najcesto a mozebi i 99 posto pri stimuliranje so prsti...koga mazot e uporen i znae spored reakcijata na zenata da zabrzuva ili usporuva,kruzi ili treperi so prsti..znaci eden nacin isproban e toj...treba da bide uporen mazot i da prati reakcii, se dodeka ne se slucat grcevi i se razbira ona sto go barame....prskanje
da ....cenam devojki sto mozat.......no muabetotmi bese ako ima zelba da dojde do toa nacinot e toj...pa so sreka...vprocem zivotot e eden i treba da istrazime sto poveke.......taka mislam
Е добро е сега открив што е ова, а јас цело време мислам дека овие на порничите намерно мочат додека ги е*** и дека тоа му доваѓа нешто како фетиш Инаку заклучно по првата реченица, јасно е дека на мене ми се нема случено.Имам добивано оргазми,ама ваков немам.