Многу мал број на жени прскаат а уште помалце тоа го доживуваат за време на сексот.Најчесто тоа им успева со помош на прсти но и тоа треба да знаеш како да го направиш . Во секој случај најважно од се е да се биде добро опуштен и да уживаш во самиот чин .
Цк.. Не мора да значи.. Ако сама не си ги истренираш прстите, џабе ти е и најдобриот ебач.. Никој не го познава твоето тело подобро од самиот ти.. Добар ебач врши работа, ама добри прсти вршат уште поголема работа.. А опуштеноста ако не е на највисоко ниво, тогаш ни прсти ни ебач не ти вршат работа
Isto i jas ova ne sum go dozuveala, samo mala tecnost ligava sto e inaku ne sum prskala. No dobro mi e i vaka....
епа затоа и ние имаме и прсти и јазик и пениС..со сите тие три работи..и малце добро познавање на сексот..ќе ја доведеме девојката до лудило..па дај боже и до прскање..
Ајде еден коментар на темава од машка гледна точка (ако сакате игнорирајте го затоа што форумов е пред се за девојки, ма да немам лоша намера) Мене најголем предизвик ми е баш тоа, фамозното прскање, и потрагата по г-точка и со тек на време сватив дека нема ништо комплицирано и сметам дека непостои жена што неможе да го дожиее тоа, само битно е колку е опуштена и дали се користи вистинската техника. Би препорачал дома прво да се проба па потоа со дечко/партнер... за да не доаѓа до нервоза зошто не се случува. Е сеа вака: најбитна е опуштеноста, да не се оптоварувате со безврска мисли, туку само опуштено и чепкајте се, истражувајте се... чепкатеј се по надворешниот дел а потоа по внатрешноста, така полека без брзи потези, Потоа кога ќе приметите дека влажноста е доволно голема ставете ги двата прста, средниот и домалиот, чепкате се малку... и потоа закривете ги прстите така што ќе го допирате предниот ѕид од вагината. Потоа на прстите ќе осетите едно порапаво место, малку набрегнато, е тоа е уствари г-точката. Стимулирајте го тоа место и потоа кога ке ви дојде забрзувате силно со раката горе доле така што ќе го допирате тоа место (не напред назад, туку горе доле) и ќе се случи Еве сликовито http://puatraining.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/09/overdrive-technique.gif Јас таа техника ја користам, при панетрација тешко дека ќе се случи. Јас кога ќе приметам дека при пенетрација влажноста е она ептен голема ги ставам двата прста во девојката како што опишав и ја затресувам горе доле и тоа е тоа... се надевам дека ќе биде ова од корист а можете и да прогуглате, пишете how to squirt и да побарате некое видео Поздрав
devojki sakam da predlozite nekoja poza bo koja imate doziveano sqirt so prsti e ubavo ama sakam i so sex da go postignam fala
Ми се нема случено ама мислам дека блиску сум била за да ми се случи и намерно сменив поза за да не направам јок по креветот (инаку знам една поза каде што Г точката добива таква стимулација и девојката 90% ќе squirt-a)
@Lapa4, бидејќи до сквиртање се доаѓа со стимулација на Г-точката, а со тоа се доживува невиден оргазам (сум слушнала дека е подобар од тој со лижење на клиторисот), те молам да ми кажеш како да ја најдеме со мојот партнер.
Вака сега ќе ти препорачам едно видео да изгледаш(клип) од Гастоз.На јутуб пиши гастоз порничар(дава совети).Добро е објаснето со раце
Мислам дека со збор полесно ќе разберам, многу ќе ми кочи компјутеров видео ако пуштам. Убаво објаснуваш ти, свака ти част.