Ти си многу сексуална личност. Морам само малку да ти ја побијам теоријата. Јас кога на девојки сум им давал оргазми , и кога сум го правел тоа со рака , сум правел да Squirt-aaaaat, како темава.. Не сум имал 20 сексуални партнерки , туку само неколку. Можеби сум роден таков , а и се имам потрудено да сознаам нешто повеќе за тоа. Се согласувам со се останато што го пиша. П.С:Ми делуваш познато , не ми текнува на нашиот секс.
Ufff ova prskanje znaci so.temava mi se zgadi. Kako vaka ne se otvarate pred drugarki nego na forumov pisuvate. Naj glupa tema
Како бе најглупа тема? Ако ти прскаш не значи дека секоја е благословена. Интересен е Сексот , исто како јадењето.
Хахаха. Замисли ??? Се е избор. Некои само зборат , некои го прават тоа што го зборат. Или - или е ситуацијата.
Па види другар... Мене ми е послатко да јадам со нож него со виљушка. Е сеа некогаш е послатко нели и со рака прво за после со .... Еве муабетот нејзин ќе каже се.
Секогаш кога почнам да осеќам дека ми иде не можам да издржам и се тргам и така не успевам да прскам...како да го издржам тоа?
Veruj samo nekoi zapeceni mazi so ne videle pi*** komentiraat na temata I istata ja napraile.... Citaat I desanka ili levanka im raboti
ај раскажи нешто повеќе околу тоа твое предвидување ? и дај малку во сферите на Squirt -от нека биде...
Многу си темпераментна ти. Како би се задоволил со одговор за кој го знам од напред? Океј е ако имаш 15... еволуирај и уживај, постарите дадички знаат нешто повеќе.