Sum. Imala sekakov sex do sega, nema sto ne sum probala. Znaci bas se . Uzivam vo sex . i najmnogu sto sakam e da prskam . pred nekoj den imav analen sex. Mi bese mn ubavo i mislev deka kje se izmockam i ne prodolziv .. A mislam deka. Bev blisku do toa .. Pomos kako do squirting ??
Блазе на тие што squirtaat абе само еднаш да доживеев вакво нешто .. Бев некаде на половина еднаш и тоа онака несвесно , не се секавам како дојдов во таа ситуација , паметам постелината имаше едно кругче водено , а од каде се појави кругот , да ме убиете незнам
Девојки мене ми дојде и баш во тој момент ми се стегме цело тело и не можам да се опуштам и тука прекинува задоволството..решение?
Немам читано научни факти за ова, сама се открив откако почнав да водам љубов со сегашниот ми сопруг, тогаш дечко ми беше. Не е тешко да се постигне. Клучно е да се опуштиш максимално, да уживаш во неговите допири, и се разбира, тој треба да знае кое копче да го стисне. Редактирано: Не е нехигиенски, пред да почнеш, крпа или непропустлива навлака (од оние за бебушите) за да не протечи на душекот и туш.
Јас squartam..na pocetokot koga se sluci prviot pat so mm se nerviav mnogu bidejki mislev deka mocam...ne mi bese prijatno ic ama sea mi e... Sum primetila deka najcesta poza vo koja squartam e jas da sum.na ivica od krevet a toj da e nad mene...togas nema utka..barem.vo mojot slucaj Isto taka koga ednas ke squartnam..sekoe prodolzuvanje na seksot se pocesto i pocesto svrsuvam...mi se ima sluceno 5 pati u eden seks da svrsam.i preubavo e!!
dali nekoja od vas so vakvo svrsuvanje ja ima bakterijata eserihija koli?jas svrsuvam vaka i ja imam baterijava vekej dve godini ne mozam da ja ocistam........si mislam deka ja imam poradi vakvoto svrsuvanje ......???
Kolku sto znam eshericia koli e bakterija koja e del od florata vo debeloto crevo. Pa taka mozno e so analen seks da se prenese vo urinarnite patista.
da no jas ne prektikuvam analen seks epten retko ,,,a ja dobiv i nemozam da ja ocistam..nikako...pa si mislev poradi ova e ...sto znam
Прејако чувство! Пред неколку дена ми се деси за прв пат додека рачно ме задоволуваше дечко ми и можам да кажам дека тоа беше најинтензивниот оргазам што некогаш сум го доживеала, предобро беше.
Не можно ешериција коли да се јави од прскање. Значи таа бактерија живее во дебелото црево, се добива или поради лоша хигиена или преку анален секс. Можеби маж ти ја има...
Ти женско ли си ?! Кажи и дека и треба маж да ја среди, штом тука се распрашува за алтернативи не е многу упатена у Squirt Life Style-to кој што го посакува.