наа дечкоо ми цела кола мууу ја напрајв лом... незнаевв декааа ќе прскааммм етее се деси... аа на типот прва му сум билааа вакваа шо прскааа многуу незгоднооо ми е..
Суптилноста е супер за меѓусебни односи. Ме интересираше преводот баш... Зошто немаш Оргазми? Не може секоја можеби да прска али секоја треба да има оргазам. Мене ми е баш жал за жените што немаат оргазам ... Па како можете со такви телиња да се кресате?
Jas pred nekoj den go doziveav ova I iskreno se iznenadiv se zgrciv celata, ne mi bese jasno sto se slucuva. Za prvpat go doziveav I nemozam da opisam ednostavno se sluci, I ne mozev da se iskontroliram. Bev u javacka poza, znaci mu sedev u skut...I sve bese mokro.
Ја мислам дека не може секоја жена да прска. Или треба некоја техника партнерот да ја примени па да дојде до тоа. Појма неам ја немам доживеано такво нешто освен оргазми а баш сакам да знам како дали е до мене ило до него.
Ама баш ич да не му се секираш, што ќе ти е да се подмочуваш и јок да правиш околу тебе....ни јас не сум мочла
шо се секирате и да не можеш да дозивееш земи испомочај му се намерно напрај му филм на човекот од дека знае праскаш ли мочаш ли