Iznapi se poveke skopsko ili zlaten dab I vikni go decko ti ako lmas, ako nemas najdi si, ali poiskusen I neka e neka e zemet rabotata vo svoi race. Ne ke prskas tuku Fontana ke napravis.
Чекајте сега, прскање доаѓа кога ти се чуствува дека ти се мочка? О Cherrygirl глупа девојко. Во текот сексот после свршување и кога продолжиме работа секогаш имам чуство ко да ми се мочка, ама убаво чуство и секогаш станувам у трк да мочам а оно дали 2-3 капки има. И сега тоа е чуството пред прскање или? Сигурно не е мочката?
Сигурно не е. Треба да се опуштиш и да оставиш до крај. После ќе си ја средуваш поплавата од креветот
Врска немаш и ти. За да прска не треба да има полна бешика, нема да моча, ама ај, ти си знаеш, ако ти така ја зезаш женска ти да моча у кревет а она да мисли дека сквирта, у реду е.
Ауу! Јас пак ја терам мојата скопско да делка, ама ете не било до тоа. Сега ќе ја оставам нека и дојде спонтано.
Како да не.. ретки се тие кои лесно сквиртаат. Статистиката не дозволува... освен, ако Мате не е експерт. Пошто се учи техника која 100% функционира. Ама па не ми стои чоеков ко експерт, шо знам. Може грешам душа
Мене еднаш ми се деси ова и тоа у кола,абе седиштето лом ми го напраи среќа беше кожа па полесно се исчисти па после го мачкав со креми итн итн..
Мате, да ни дадеш одговор дали си експерт по прскање, бидејќи не ти веруваме дека сите женски прскаат.
Може само да мочаат сите а да "прскаат" приказни за мали деца..ретко која жена доживува таков оргазам ете јас само една сум имал ... Точно е дека тече нешто налик на сперма ама тоа тече, ретко која "прска"
Прскањето е факт. Сега, дали некои мочање продаваат како прскање, тоа е друг муабет. Тоа што тече и е налик на сперма е лубрикацијата на вагината. Сквирот е прозирен и редок.
Имав и таква ама и преќутев (да не и кршам филм) поплава напраи...а можеби од шо беше попалена не можеше да додржи,тука вие жените може да кажете дали е тоа можно
опуштена е опуштена од каде сега смисли за опуштена се знае да ужива, да е препуштена ии тоа почне ли прска на секој 2 мин се додека не се исуше а исуше ли се толку е тоа хахах