имаш туториали на нет, не треба ти да ги гледаш, туку дечкоти. Треба тој да знае каде да те стимулира за да сквирташ. Г-точката е онаа што треба да се стимимулира. Максимална опуштеност и сорабока со дечкоти е она што треба да се скцирта.
Девојки јас вчера колку само прскав.. Немав доживеано оргазам но, вчера две во едно. Предходно бев опседната со тоа нема да доживеам оргазам камо ли ова ама еве не сум била во право.Ја загреавме атмосферата и дечко ми спонтано ме намести и ме погодуваше на место што јас видов седмо небо.Продолжи со мали паузи не ме остави на дишам ми годеше и те како.. Се надевам секој ќе го осети.. лошо е мокрењето насекаде ама тоа е најмал проблем
За уште посилни оргазми морате да ја вежбате техниката. Посилен оргазам можеш да доживееш доколку пред самиот сквирт, оператерот драстично го засили ритамот на стимулација, а ти пробаш да ги стегнеш вагиналните мускули...се препорачуваат кегелови вежби.
Знам дека нема никогаш во животот мој да сквиртам, тоа за мене е нешто бљак..заеби секс ако треба генералка потоа да правам...ама МОЧАМ НА ВЕЛИКО КОА ЧИТАМ ВАКВИ ГЛУПОШТИНИ
Аха, а тој да сквирта не е бљак, ти да сквирташ е бљак, нели е бљак и потоа да чистиш "фосилни" остатоци од него ?
Спер*ата де. Знае да летне околу тебе, на ноќница, на перница, да смениш постелнина и се и да се чудиш уште кај тоа ти смрди
Бабе ти си забораила како е тоа веќе, му се дига на дедо или афричка шљива му подметнуваш у лековите?
Браво за тие што ова го доживуваат со пенетрација. Јас успевам да ја доведам партнерката до прскање само со стимулирање со прсти